Neyse benim yontemimi sunmak istiyorum sizlere

Oncelikle sıcacık suyu leğene dolduruyorum ( acıkcası ben ılık sevmiyorum hemen soğuyo cunku

Daha sonra bekletiyorum az biraz su soğuyor zaten o arada

Sonra alıyorum ponza taşını bi guzel ovuyorum ayağımdaki butun sert turuncu bolgeleri.
Sonra ayaklarımı soğuk suda yıkıyorum, yıkama aşamasında da watsons tan aldığım vucut peelingi mi uyguluyorum, bi de ayağın uzerinde kararan bolgeler vardır bilirsiniz, sabun birikmesinden oluyor sanırım, oraları da keseyle keseliyorum.
En onemli kısım asıl şimdi geliyor, ayağıma bu şekilde bakım yaptıktan sonra son aşama olarak onları bi guzel neutrogena nın nasır engelleyici kremini suruyorum. Bu uygulama hem nasır olan kısımları yumuşatıyor hem de ayağın geri kalan kısmını bi guzel nemlendiriyor. Sonra coraplarımı giyiyorum ve krem ben uyanana kadar emiliyor bi guzel

Not: ayaklardaki mantar oluşumları icin Wartner ın nail expert unu tavsiye ederim, eczanelerde bulabilirsiniz, fiyatı 30 lira civarı sanırım, ama uzunca bir sure gidiyor.
Ben şimdiden etkisini goruyorum, 2 ya da 3 kere yaptım bu bakımı, umarım siz de fayda gorursunuz, hepinizi opuyorum