kendi tırnak stickerlaımızı biz de yapabiliriz ustelik ojeden olduğu icin daha kalıcı, daha etkili uzun sure kalır. nasıl mı? oje topiğimde belirttiğim gibi burda da belirteyim, marketlerden aldığınız pirinc vs gibi gıda urunlerinin konduğu şeffaf poşetleri hepimiz biliriz. o poşetleri duz bir zemin uzerine gerin. ben cd kabına yaptım lastikle tutturdum. daha sonra istediğiniz renkte ojeyle istediğiniz şekli verin. hello kitty olabilir , kurdale vs. artık hayal gucunuze kalmış sulu boya fırcasıda olur, nail art fırcasıylada, kurdanlada hatta toplu iğne arkasıyla. istediğimiz şekilleri o poşetin uzerine cizelim ve kurumaya bırakalım. daha sonra tırnağımızın ucuyla kuruduktan snra zedelememeye ozen gostererek cıkaralım, daha once oje surmuş olduğumuz tırnaklarımıza parlatıcı surup uzerine stickerımızı yapıştıralım ustune bir kat daha cila uygulayıp uygulamamak size kalmış şekli bozulabileceği icin altına surmenizi oneririm. hayırlı olsun ben ilk kez denediğim icin biraz mafoldu poşet ama gostermek amaclı koydum mickey mouse modeli var, yakın zamanda onun stickerını yapıp resmini koycam