Yaz meyvelerini sırayla tırnaklarımıza taşıyoruz. Bugun sıra da en sevdiğimiz meyve var; mor uzum! Mor olan butun meyvelere bayılıyoruz. Yaz aylarında serinlik veren bu vitamin deposu meyveleri tırnaklarımıza taşıma zamanı geldi. Yazın enerjinisini en guzel yansıtan bu rengi tırnağından hic cıkarmak istemeyeceksin. Butun kombinlerine uyum sağlayacak bu manikuru uygulamak icin yapman gereken tek şey, aşağıdaki adımları takip etmen!

1. Adım
Manikurune başlamadan once, ellerini iyice nemlendirmen gerekiyor. Ojelerini cıkardıktan sonra, zengin icerikli el kremini uygula ve emilmesini bekle. Daha sonra tırnaklarına birkac damla yağ damlat ve bekle. Boylece tırnakların daha guclu ve sert olacaktır. Cabuk kırılan, zayıf tırnaklara surduğun oje, uzun sure tırnağında kalmayacaktır.

2. Adım
Oje surmeden once tırnaklarına baz ojeni sur. Bu ojenin daha uzun sure tırnağında kalmasına yardımcı olur.

3. Adım
Şimdi oje rengini secme zamanı geldi! Parlak mor veya mat? Ellerine en cok yakışan mor tonunu sec ve uygulamaya başla. Daha parlak goruntu icin, ojenin uzerine bir kat da parlatıcı surmeni tavsiye ediyoruz.

4. Adım
Ojen kuruduktan sonra, top coatı uygula ve kurumasını bekle. Eğer cok zamanın yoksa oje kurutucu sprey sıkabilirsin.

Editorden not: Oje kurutucu spreyini cok yakından sıkmamalısın, bu ojenin uzerine iz kalmasına sebep olabilir.

Şimdi mor tırnaklarının keyfini uzun sure cıkarma zamanı!