Ben ellerimin gorunumune cok onem veriyorum ve el tırnak bakımı en keyifle yaptığım işlerden birisi. Bazı pratik bilgileri sizinle de paylaşayım istedim. Hayatımda hic manikur yaptırmadım. Barrier 60 sn de manikur urunu ile hem manikur yapıyor hem ellerimin peeling ini tamamlıyor hem de ayak topuklarımın bakımını yapıyorum. Daha sonra tırnak bakım yağı ile tırnak etrafını yağladıktan sonra '' itme cubukları'' ile etleri geriye doğru itiyorum ve işlem tamam itme cubukları konusunda maalesef alternatif az. Ben sadece mavala marka itme cubuğu bulabildim. Zaten bu markanın işe yarayan tek urunu bu sanırım. Ellerimi nemlendirmek icin gunduzleri Neutrigina Krem kullanıyorum. Bu markanın guneş koruma faktorlu bir kremi var . Evden cıkmadan muhakkak surerim , hatta bir tane de arabama koydum. Fakat el kırışıklıkları ve lekeler icin kullandığım ozel bir kremim var. Swisscare Handintense. Bu krem sadece geceleri yatarken suruluyor. Gece boyunca ele bakım yapan nefis bir urun. Ucreti fazla geliyor once ama sadece geceleri surulduğu icin 1 yıla yakın kullanılıyor. Bu bakımla yumuşacık , bakımlı eller sizin oluyor