Herkese meraba Bir suredir kullandığım ve cok cok faydasını gorduğum ayak bakımı karışımımı sizlerle de paylaşmak istedim. Yaz geldi artık ayaklarımız on planda olucak. Sizde bu yontemle yumuşacık ayaklara sahip olabilirsiniz

Hemen başlıyım :
Kucuk kapaklı krem kutusu almıştım gratisten . Ona bir miktar hazırlıyorum bir kac gun kullanıyorum. Oncelikle bunları eczaneden cok rahatlıkla bulabilirsiniz fiyatları da gayet ucuz .

İlk olarak ozellikle topuktaki sertlikleri ve nasırları gidermeye cok faydası olan Uresal Forte isimli kremden katıyorum uzerine aynı miktarda Advantane isimli kremden katıyorum . İkisi bizim icin en onemli yumuşatıcı . El ve ayak bakımı icin olmazsa olmazımız gliserinden de bir kac damla dokuyorum . Eğer varsa evinizde kantaron yağı da kullanabilirsiniz. Kantaron yağını ben coğu şey de kullanıyorum . Cok faydalı bir yağ. Hemde ayaklarınızda ki tum yorgunluk belirtilerini alıyor. Hepsini cay kaşığının arkasıyla guzelce karıştırıyorum ayaklarımı en sevdiğim duş jelimle yıkadıktan sonra masaj yaparak suruyorum ve corap giyip oyle yatıyorum . evet yazın corap biraz zor ama sonuc harika oluyor.

Umarım siz de memnun kalırsınız