Bu konuyu sizlerle paylaşmak beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam. Ben excilor ile kurtuldum 7 senelik mantarlı ayak tırnağımdan, 8-9 ay sabah akşam duzenli kullandım. Once kalemini sonra daha etkili olur diye tırnak cilası gibi olanını kullandım. Kalemi 2- 3 dakika boyunca tırnağınızın heryerine suruyorsunuz. Ama oje gibi olanı tırnağınıza oje surer gibi dokundurduğunuz anda yayılır. Şoyle bir handikapı var tırnağınızın etrafındaki deride soyuluyor surekli. Ama bu benim icin bi sorun teşkil etmedi acıkcası. En başından oje gibi olanı kullansaydım belki daha cabuk iyileşirdi. Cunku kalemden ilac suruluyormu surulmuyormu pek anlaşılmıyor. Biraz sabırlı olmak lazım. Excilorun yaptığı tırnaktaki mantarın uremesini durdurmakmış aslında. Mantar donunca tırnak uzadıkca yeni tırnağa bulaşamıyor. Tırnak uzadıkca kesiyorsunuz ve kestiğiniz yerdeki mantarlar uzaklaşmış oluyor. Uzadıkca kestim bende. Bi tanıdığım kesin cozum dedi diye baya duzenli kullandım. Bıktım cunku 7 senedir bu tırnaktan. Ve sonuctan cok mutluyum kullanın ve bana dua edin