Tırnaklarımı hep kısa kullanıyorum bu yuzden uzun, bakımlı tırnaklara hep ozenmişimdir. Gecen hafta bir değişiklik yapmak icin kendime uzun takma tırnaklar aldım ve heyecanla hemen yapıştırdım tabi. Ama uzun tırnak kullanımı zor olduğu icin ve tırnaklarımı yapıştırdığım yapıştırıcı tırnaklarımı tam tutmayıp, her dakika duştuğu icin ben de sıkılıp cıkardım. Aradan uc dort gun gecti, ben kendi tırnaklarım ile devam ediyorum, takma tırnaklarım yok... Sabah uyandım ve birde ne goreyim?! TIRNAKLARIM VE PARMAK UCLARIM ADETA BALON OLMUŞ! Oyle pembe olup şiştiler ki anlatamam! (( İnternette kısa bir araştırma yaptım ve bunun dolama olduğunu oğrendim. Ve bunu yapanda takma tırnaklarımmış! Keşke kullanmasaydım diyorum her gun... Kızlar bilip bilmedik yerden sakın benim gibi takma tırnak almayın ve ucuz yapıştırıcı kullanmayın sonra başınıza bunlar gelir. Şimdi antibiyotik alıyorum ve en kısa surede doktora gideceğim. Sizi uyarıyorum takma tırnak kullanırken iki kere duşunun. Ben de bundan sonra tırnak hayalimi rafa kaldırdım. :'(​