Cocukluğumdan berii yani yaklaşık 16 senedir ayağımda zedelenmeden dolayı oluşan tırnak mantarı var.
Bunu 2 sene oncesine kadar hep saklıyordum fakat sonrasında bi cesaret geldi izlediğim videolardan buradaki yorumlardan gaz aldım ve o tırnağı ciddi derecede incelttim.
(Kışlık coraptan bile belli olacak kadar iriydi)
Daha sonrada takma tırnak fikri geldi aklıma cunku artık takılabilcek duruma gelmişti

Taktım ve evet başarılı oldum.
Benim bu durumumu cok yakınlarım haric bilen yoktur cunku hic hoşlanmam ay tırnağına ne oldu tarzı tavırlardan

Yani şu yaşımda hala gizli saklı yaparım bu işlemleri. Sanki hic boyle bir durumum yokmuş gibi.
Şuan kısmi bir cozum buldum evet ama sorunum şu ki takma tırnağa oje surulmeden gezilmiyor. Bende oje surmeyi cok severim ama yazlık biryere, tatillere, memlekete, nişanlımın memleketine vs gidince (hepsi deniz olan tatil yaptığımız yerler) ibadetim zorlaşıyor. Yani bir kabir ziyareti vs yapınca o takma tırnağı cıkartmak ojeleri silmek sonrasında hemen eski haline cevirmek tam bir dert. Bana bir fikir verin lutfen bu işi nasıl kolaylaştırabilirim