Tırnak mantarına son!!!!Sonunda kurtuldum.
El ve Ayak Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- El ve Ayak Bakımı
- Tırnak mantarına son!!!!Sonunda kurtuldum.
-
31-10-2022, 12:03:46Merhaba arkadaşlar benim yuzumde kırmızı benek benek lekeler vardı,o kadar cok kozmetik kerm kullandım anlık gecirdi hepsi.Daha sonra kozmetiğin,boşa para olduğunu duşunerek bitkisel bişeyler almaya karar verdim ve araştırmaya başladım.Yuzum icin aynı sefa kremi aldım....Bunu araştırırken bu kremin mantarada iyi geldiğini oğrendim.Benim 3 seneden beri ayak baş parmağımda mantar vardı bicok kez doktora gittim,nibulen kullandım 1 yıl.Kısa suerliğine geciyor sonra tekrarlıyordu.Yazın acık sandelet giymekten utanıyordum artık,cunku tırnağım sap sarı ve altı bir tuhaf oluyordu....Yuzum icin kullandığım kremi denemek maksadıyla tırnağımada surdum şu anda tırnağımda mantar falan kalmadı,sağlıklı bir tırnağım var diğer tırnaklarım gibi.Allaha cok şukur kurtuldum şu iğrenc goruntuden ve tırnağına ne oldu senin demelerinden.Her gece yatmadan tırnağıma kremi surup masaj yaptım tırnağıma,hergun akşam muhakkak tırnağıma krem surmeden ayaklarımı yıkadım,eve geldiğimde yıkamış dahi olsam.Sabah akşam kullancak vaktiniz varsa oyle yapın.Yanlız kremi surdukten sonra iyice emilene kadar tırnağın ustune bişey gelmesin,kerm silinmesin yani.Ben birde banyodan sonra sadece bana ait ve ayaklarımı silmek icin kullandığım ayrı bir havlu kallanmıştım.Şimdiden sizlere kolay gelsin.Cok zor gecen bir hastalıktı ama ben bu şekilde gecirdim allah cok şukur....Hepinize gecmiş olsun.