Ayağımda siğil cıktı. Duoderm kullanmıştım ancak yeterli olmadı. Genel cerrahide minik bir operasyonla aldılar. 2-3 hafta sekerek yuruyup normale dondum. 6 ay sonra alınan bolgenin cok yakınında tekrar cıktı. Doktor siğilin vucudumda olduğunu ve stresli donemlerde tekrarlayabileceğini soyledi.
Tekrar aldırma işlemi yapacak vaktim yoktu.
İl-33 denen ilacı aldım. Duodermden daha etkili olduğunu soylediler. İlac kullanımlarına pek dikkat etmem normalde. Kendi aparatıyla ayağıma birkac saatte bir surdum. Etrafına taşırma vs cok dikkat etmedim cunku duodermde bir şey olmamıştı. Oğlen saatlerinde surduğum ilacın etkisi yatmaya yakın başladı. İlacı surduğum yerin sızlamasından gece cok zor uyudum. Sabah kalktığımda ayağımın uzerine basmamla zıplamam bir oldu. Ayağımdaki siğilin etrafı beyazlamış siyah gozukmeyen siğiller bir gecede siyah siyah dışarıya uc vermiş. Tum gunu evde sekerek gecirdim. İlaca gore sabah akşam bir kere kullanmam gerek. Sabah tekrarlamadım. Şimdi gece oldu etrafını beyazlaşan yer dahil vazelinledim. İlacı yine korkunc, verimsiz sacma aparatıyla tekrar surdum. Yanma tekrar başladı taşırmamaya dikkat etmeme vazelin kullanmama rağmen. Bu gece yine uyuyamayacağım anlaşılan. Kezzap neyse bu ilac o, kızgın yağ neyse bu ilac o, kucuk serce parmağı bir yere carpmak neyse bu ilac o. Ayağımı gecirmeme ihtimali yok, ancak delme ihtimali var. Kac gunde gececeğini guncelleyeceğim. Bu acıya dayanabilir tekrar doktora gidip kazıyın şunu demezsem.
Uyarı: Ciddi anlamda acı cekiyorum, ilacı vazelinsiz kullanmayın. Sadece o bolgeye surun.