El ve ayak terlemesi
El ve Ayak Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- El ve Ayak Bakımı
- El ve ayak terlemesi
-
31-10-2022, 12:03:22Merhaba kızlar el ve ayak terlemesi ne kadar basit bir durummuş gibi gozuksede bunun ne de zor olduğunu yaşayanlar bilir.. Ben de kendimi bildim bileli bu durumu yaşıyorum elim ayağım vıcık vıcık .,, yazları sular damlar o derece, ellerimi kimseye değdirmek istemem yazı yazmak istemem acık Ayakkabı vs giyemem . Neyse kremler vs denedim olmadı botox bir defa denedim pahalı acılı ama cok işe yaramadı .. son zamanda araştırırken ki daha oncede cok bakmıştım ama ilk defa karşıma cıktı.. iyontoforez cihazı araştırdım sordum soruşturdum hastenelerde de yapılıyormuş ama ilk uygulama 21 gun devam edecek 2 yıla yakın terleme durur dedi firma sahibi 27 yıldır uretiyorlarmış hayret ettim nasıl yeni duydum. Eşimin bi arkadaşı sayesinde bulduk firmayı yani bi nevi tanıdık oldu. Şu an ayaklarım cihazda bugun ilk uygulamayı yapıyorum inşallah iyi olucak ve rahat edicem forumda bi kac deneyim var bende paylaşmak istedim sormak istedikleriniz olursa belki diye ve ara ara sonuc paylaşacam tabi Li şimdilik bu kadar, hissiyat hafif karıncalanma hissi gayet rahat