Cift taraflı kalem far : Gayet kullanışlı ve boyu da buyuk.
Tri lip gloss : Bu da yeni cıkan ruju.Uc renk bi şişede ust uste.En koyu rengini aldım bariz mor rengi.
Goz makyaj temizleyicisi : fena sayılmaz.Ama cok cok az surmek gerekiyo.Goze temas edince yakıyor.
Cok amaclı stylo : Cok amaclı kısmı yalan.Ama iyi bir far denebilir.
Angled allıkj fırcası : Cok sattığım ve memnun olduğum bir urun.
Far fırcası : Fiyatına gore cok iyi.Gayet kulanışlı.Fırcası ve dağıtma aparatıyla buğulu bir makyaj yapabilirsiniz.
Anew dolgunlaştırıcı ve bakım yapan stik : Dolgunlaştırdığını gormuyorum.Ama ruj surmeden once onu kullanıyorum.Bakımı iyi.
İncandessence : İnanılmaz bir parfum.İnanılmaz bir koku.
Eternal Magic : Kolonya gibi.
Little black dress : Gayet başarılı.
Far Away : Ağır bir kokusu var.Kimi tende kotu,kimi tende de cok iyi kokabiliyor.
Bali Bliss : Kokusu super ama hic kalıcı değil.
Reese Witherspoon parfumleri : Denemeye bile değmez.
True Force : Gayet iyi.Ama kimi beğenmezken,kimi bayılıyor.
Perceive : Klasik bir koku.
Wish of love : EDT olmasına rağmen gayet kalıcı.Number one.
Wish of happines : Wish of love'lara gore daha az sattığım bir parfum.Ama kokusu guzel.
Spotlight : Kokusu cok cok guzel.Ama kalıcı olup olmadığı konusunda bir fikrim yok.Losyonu cok guzel.
Fergie Outspoken : Gayet başarılı.Ben beğendim.Devam urunleri ve ozellikle vucut losyonunu şiddetle oneriyorum.
Lavanta kokulu ayak kremi : Cok cok guzel.Vucut losyonu diye gaza gelip vucudunuza bile surebilirsiniz dermişim

Anew dudak gorumunu duzgunleştirici ruj : Gercekten de dudak cizgilerini duzeltiyor.Başarılı buldum.
Senses mystque duş jeli : Kokusu cok guzel.Ama kalıcı değil.
Perfect wear mascara : Cıkarmaya calışırken kirpikleriniz kopabilir.Akmayan rimel olayını abartmışlar.
Little White Dress : Kokusu cok hoş.Kimisi Little Black Dress'ten daha başarılı bile buldu.
Soft Musk : Biraz daha orta yaşlılara yonelik bir koku gibi.
Leopar desenli saat: Tam bir fiyasko uzak durun.Saat kemeri cok ucuz duruyor.
ORİFLAME
Pure skin olu hucre giderici jel : Yuzumdeki sivilceyi tahriş etti.Sivilcem daha kotu oldu.Cok da etkili olduğu soylenemez.Gerci tam takım da kullanmıyorum ben.
Lipmania ruj serisi : Gayet başarılı.Rock star pink surmeden once avonun anew bakım stiğini kullanıyorum cok hoş oluyor.Bi de Pink Kiss var bende

Powershine rujlar : Katalogtayken herkes cok parlak diye almak istemedi.Ben alınca kullanmama rağmen kadın bekleyemedi ve kullandığım ruju satın aldı.Ustune de başka renklerden bir suru sipariş etti.
Powershine parlatıcılar : bunlar yeni cıkanlar ve bence cok cok kotu.Hic renk vermiyor.Beklentimi karşılamadı.
Oriflame beauty eyeliner : Cok memnun kaldım.
Oriflame kajal : Fena sayılmaz.Komur bir goz makyajı olarak başarılı.
Oriflame blush touch allık : Fena sayılmaz.
Oriflame eyeliner (kalem gibi olanlar ) : Cabuk kuruyor.Verdiğiniz paraya yazık.
Oriflame dudak balmları : Cok cok iyi.Kucuk ama cok etkili.Ucuklarınıza ve et benlerinize bile kullanabilirsiniz.Et benleri duşuruyormuş.Direktorum kullanmış

Oriflame pure colour : Cok cok kotu bir ruj serisi.Hic renk vermiyorlar.
Mirage parfum : Kokusu iğrenc.Eski sevgilinizi bir odaya sokun ve parfum şişesini odaya boşaltın.İkisini de kilitleyin ve mutlu son