Sevgili arkadaşlar tecrubeli bir LR iş ortağı olarak, LR Aloe Vera urunlerinin neredeyse hepsini bizzat kullanıyorum, ailem ve arkadaşlarımın kullandığı diğer bircok urun hakkında da oldukca bilgi sahibiyim.
Microsilver sivilce kremi ve yıkama jelini ergenlik sivilceleri olan kızım icin kullanıyorum, ilac kullanmak zorunda kalmadan inanılmaz sonuclar alıyoruz. Benim ve arkadaşlarımın kullandığı Serox serisi ile resmen botox etkisi yaratıyoruz. Annemin kullandığı Diamond elmaslı krem serisi muhteşem sonuclar verdi.. Kuzenimin kullandığı Nanogold altın ve ipek proteinli krem serisi bir harika.. Ayrıca eşim icin şampuandan traş urunlerine kadar bircok urun kullanıyoruz, yani LR dışındaki kişisel bakım market alışverişini bitirdik. Yuksek kalitedeki Sac urunleri ve Makyaj urunleri anlatmakla bitmez... Yuksek teknoloji urunu olan Alman harikası LR urunleri ile ilgili bilgimi ihtiyacı olan ve ilgilenen herkesle memnuniyetle paylaşırım ve ihtiyaca gore kişiye ozel urunler onerebilirim. Arzu edenleri de direkt LR iş ortağı yapabilirim. Ozellikle uzun vadede cok karlı bir iş teklifi olduğunu duşunduğum icin kendim de girdim. Zaten bir kere urunlere alışan bir daha vazgecemiyor. Bu durumda LR iş ortağı olarak urunleri geliş fiyatından almak oldukca avantaj sağlıyor. Ancak oncelikle urunler hakkında bilgi sahibi olmak onemli.. Arzu edenler buradan mesaj yazabilir veya cep telefonunuzu bırakırsanız size geri donebilirim. Hangi şehirde olduğunuz onemli değil, işlemler internet ve telefon uzerinden cok kolaydır. Guzellik, sevgi ve ışıkla ...
LR Aloe Vera, Microsilver, Serox, Diamond, Nanogold ve daha birsuru şey :)
Makyaj0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Makyaj
- LR Aloe Vera, Microsilver, Serox, Diamond, Nanogold ve daha birsuru şey :)