Arkadaşlar biliyorsunuz kozmetik urunlerin bir coğunda doğrudan kansere yol acan paraben vs. zararlı maddeler var.Gelin hep beraber kendi kozmetiğimizi kendimiz yapalım.. Oncelikle ;

1-Kesinlikle roll-on veya deodorant kullanmayalım.. Ter kokusunu onlemek icin ' karbonat ' kullanalım. Boyle bir başlık acılmıştı daha once .. Okursanız o konuyu gercekten karbonat ter kokusuna cozum arkadaşlar..
2-Daha sonra dudak nemlendirmek icin zeytinyağı ve bal karışımı kullanabiliriz. Diş fırcamızla once peeling yaparız daha sonra bal ve zeytinyağını surup nemlendirebiliriz.. Gercekten işe yarıyor.
3-Surme olarakda eğer Hacca giden tanıdıklarınız varsa ordan hakiki surme getirmelerini isteyin hem doğal, hem de gozunu besler..
4-Şampuan ve duş jeli olarak aktardan doğal alabilirsiniz ama kesin bi marka veremeyeceğim tam olarak hangileri bitkisel bilmiyorum. Onları araştırabilirsiniz.
5-Guzel kokmak icin de bitkisel yağlar surebilirsiniz. Boynunuza, kulak arkanıza ve bileklerinize.. Ben Kayısı yağı suruyorum inanın parfumden daha kalıcı Gun boyu kalıyor kokusu ama kayısı tercih etmezseniz aktardan esans olarak başka ceşit bulursunuz

Kızlar benden bukadar .. aklıma bunlar geliyor Sizin onerileriniz varsa paylaşın, hepbirlikte sağlıklı bir yaşam surelim inşallah.