arkadaşlar yıllarca kozmetik,giyim vs.network sisteminde calıştım,10 yıldır duzenli muşteri potansiyelim var.huncalife ile tanışana kadr ne sattığımı sadece para kazanmak icin sattığımın farkına vardım,yapamam benim işim kurulu desemde oturup saatlerce araştırdım huncalife yi ve gorduğum yorumlar memnuniyet mesajları sonucunda başladım.iyikide başladım BAŞTA %100 TURK MALI OLDUĞU İCİN,SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI OLDUĞU İCİN,HELAL SERTİFİKASI OLDUĞU İCİN!!!!.ve inanın satışlarım patladı cok değil 15 gun icinde 1500tl gibi bi rakam sipariş girdim,şuan 8 ay oldu başlayalı ve satışlar harika at kestanesi kremi,sarımsaklı şampuan,zeytinyağlı şampuan,kremlerimiz,diş macunları ve parfumleri inanın harika.satış yapıyorum ve bu yaptığım satışa artık prim alıyorum %30 satış karım var buna ilave benim ve ekibimin toplam satışından %4 ile %24 arasında prim alıyorum.sizde bu aileye katılın her konuda yardımcı olurum uye olup sipariş verenlere supriz hediyelerimde var

))ben kendime guzelbir kazanc kapısı keşfettim gelin sizde beraber keşfedelim.....