TianDe ile eltimin hediye ettiği inek sutlu el kremi ile tanıştım. Daha ilk kullanımımda memnun kaldım diyebilirim. Normalde surekli kuru olan ellerim saatler gecmesine rağmen yumuşacık kaldı. Bunun uzerine dikkatimi cekti ve biraz araştırma yaptım. Katalog tanıtımında; "TianDe; cağdaş bilimsel yontemleri ve doğu tıbbının antik formullerini barındıran, tıbbi urunlerin temeline dayanan ozel kozmetik urunleri koleksiyonudur" diye yazıyordu. Cin, Tibet gibi benzeri uzak doğu ulkelerinin antik formulleri kullanlılıyormuş. Ayrıca tanıtımda "temelinde gercek, doğal bileşenler var; bitki infuzyonları (jenşen, zencefil, nilufer ciceği, varek bitkisi ve diğerleri), yağ eteri (yılang yılang, jenşen, biberiye, badem ve diğerleri), hayvansal bileşimler (koyun plasentası, Snake Oil (yılan yağı), kopek balığı kıkırdağı, kollajen-protein lifleri ve diğerleri), madenler (inci, gumuş, silikon ve diğerleri)" diye geciyor.
Ayrıca Cosmetics xxxxxx sayfasında bazı urunlerin etkileri hakkında kullanımdan sonrası ile ilgili birkac resim gosteriliyor.
Eltim bana Antalya'dan gonderdi ancak Turkiye sayfası olarak nette bulduğum sayfası
xxxxxxx
Urunleri henuz denemedim ama en kısa surede denemeyi duşunuyorum. Bu arada bu urunleri kullanmış olan arkadaşlar varsa olumlu ya da olumsuz fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Tian De Urunleri Kullanıcı Tecrubeleri
Makyaj0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kişisel Bakım
- Makyaj
- Tian De Urunleri Kullanıcı Tecrubeleri