selam kızlar, pazarlardaki unlu kozmetik markalarının urunlerinden hepiniz haberdarsınızdır, ben daha once oje goz kalemi gibi ufak tefek alışverişler yapardım ama bursa'da bi pazarda bi yer keşfettim gelen muşteriler beni de cezbetti. tezgahtaki urunlere bakıyordum bi guzellik merkezi sahibi kadın gelip 20 tane max factor -false lash effect rimelden aldı ve lorealin bi kac fondotenini. kadın gitti, rimeli denemek istedim gercekten muthişti. kızı sıkıştırdım urunlerin sahteliği hakkında, tesetturlu bi kızdı ne yeminler etti anlatamam urunlerin hepsinin yurtdışından kacak geldiği icin bu fiyatlara olduğunu soyledi. amaan sallıyodur dedim ama yine de şeytan durttu aldım ve resmen o 12tl lik rimelin muptelası oldum 4. alışım hala kullanıyorum. gecen hafta bitmek uzere olan loreal fondotenimin aynısını orda gorunce sırf karşılaştırma amaclı aldım 15tlye, piyasada 50 kusur ve baya bandrollu mandrollu. eve geldim ikisini de surdum birini yuzumun sağ tarafına diğerini sol tarafa zerre kadar fark yok kokusu, dokusu aynı. 1 ay oldu kullanıyorum ne bi sivilce ne bi kızarıklık hicbi şey yok. buyuk markalara boşuna mı o kadar para oduyomuşuz acaba :26: