MAKEUPBYBURCUGUL: FAVORİ 5 URUNUM
Bu yazımda sizlere favori 5 urunumu tanıtmak istiyorum.
Gunluk makyajım da yoğunluğu sevmediğim icin pudra , fondoten , kapatıcı ve baz bu grubun icine girmiyor.
Gunluk nemlendirici kremim ve parfumum olmadan asla... Ben hafif cicek kokularına sahip PLEASURE parfumu kullanıyorum. Bu parfumden once NEOMİ CAMPLE'ın parfumunu kullanıyordum. O da cok guzel kokuya sahipti fakat ağır olduğu icin sadece duğun ve davetlerde kullanıyorum.
Urun fiyatı:260 TL Neomi cample fiyatı: 109 TL
Gunluk kullandığım nemlemdirici losyon da oldukca başarılı. Kuru cildimi gun boyu nemli tutuyor. Urun fiyatı: 145TL Ayrıca urun kokusu da cok guzel.
Cok severek kullandığım bu allık PEACH COLOR BRUSH 08 numara. Şeftali tonları gibi dursa da uygulandığında pembe tonlarında olan guzel bir allık. 7g olan bu urunun fiyatı :115 TL . Allıkların icinden cıkan fırcaları kullanmadan atmama rağmen bu urunun allık fırcası oldukca buyuk ve urunu bu fırcayla uygulamak oldukca kolay. Seyahatlerde yanıma allık icin fırca almama gerek kalmıyor. Severek kullanıyorum.
Daha yeni aldığım bu goz farı hemen favorilerim arasında yer almayı başardı. Sizzling Copper Metallic 52 numaralı bu far bakır tonlarında tam bir yaz rengi. tendeki duruşu da harika. Ayrıca hızımı alamayıp allık olarakta kullandığım bu urunun fiyatı 75 TL.
Severek kullandığım bu urunun fiyatı :89 TL.
Makyaj cantanizda ne var
Makyaj0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Makyaj
- Makyaj cantanizda ne var