Kozmetik, cilt ve kişisel bakım urunlerinde sadece aloa vera kullanan bir marka forever life ve diğer kimyasal urunler gibi gece yatarken silmek zorunda bile değilsiniz. Cunku %100 bitkisel. Makyaj yaparken aynı zamanda cildinizi besliyorsunuz ve bunu kesinlikle hissedebiliyorsunuz.
Burada amacım urun satmak değil.. Cunku bu urunleri kendinizde kolaylıkla alabilirsiniz. Sadece bilincli yaşama insanları alıştırmayı hedef almış bir markadan sizinde bilginiz olsun istiyorum..
Markanın urunlerini kendimde kullanıyorum. Ve diğer makyaj malzemelerinin oluşturduğu yuzumde bir kalıp varmış hissini hic yaşamıyorum.. Eğer sitesinden araştırırsanız resimlerde urunlerin renklerinin bile farklı olduğunu goreceksiniz. PArlak renkler yoktur.. Hepsi mattır cunku doğaldır.
Cilt bakım urunleri, şampuanları ve bir cok urunu bulunmakta ben henuz yeni uye olup urunlerini kullanmaya başladım ve kısa zamanda cok byuk farkları hissedebildim.. Tabi benim anlatmamla olmaz. Bir cok ilde seminerler verip urunlerini tanıtan bir firma gidin dinleyin eminim ikna olacaksınızdır. (Şahsen ben cok zor ikna olan biriyim beni ettiler )
Satış yaparakta para kazanabilirsiniz, sizde uyeler toplayabilirsiniz onların satışından para kazanabilirsiniz. Ama sadece uye olup kendi ihtiyaclarınızı da karşılayabilirsiniz.. Ama tavsiyem lutfen gidin seminerlerini dinleyin . Seminere para vermek yada uye olmak zorunda değilsiniz. Gidin ve size anlatmalarını isteyin. Sizi guler yuzle karşılayacaklarından emin olabilirsiniz. Sertifikalarını gorun derim.
Sağlık herşeyden tum guzelliklerden bile once gelir. Bir yerden bilinclenmeye başlamak gerekiyor.
Urunler hakkında bilgi almak icin yada ilinizde ki seminer adreslerini oğrenmek icin yardımcı olabilirim. Dediğim gibi yeni uyesiyim fakat gonul rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim..
Merak ettikleriniz olursa 0536 779 72 29 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz. İsmim Bihter. Elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım.. Hepinize sağlık guzellik ve ışık dolu gunler ...