Doa ile buradaki yazıları okuyarak tanıştım.

Hic bir firmadan, hic bir markadan, hic bir urunden bu kadar memnun olduğumu hatırlamıyorum.
Cevremizi kimyasallar sarmış durumda.
Hal boyleyken bu kadar ucuz fiyatlara,organik urunlerle karşılaşınca bir bayram havası yaşadım.
Ve bu memnuniyetimi sizlerle paylaşmak istedim.

Benim şuan kullandığım urunler;

Sulfatsız şampuan, sac kremi, argan yağı, shea butter, solid parfum, kil ve sut- bal sabunu...

-Şampuan ve sac kreminden cok memnun kaldım. Şampuanın sacta bıraktığı etki cok hoş. Kuruttuktan sonra yumuşacık. Sac kremini cila yaparken ve kendime bakım hazırlarken kullanmayı duşunuyorum.

-Argan yağı hem sacıma hem cildime gayet iyi geldi. Sacım ellerimden arasından kayıp gidiyor ama ben ciltteki etkisini de cok sevdim.

-Shea butter hakkında ne desem az. Resmen aşık oldum sana shea butter. Sen nasıl bişeysin oyle, ben seni neden daha once tanımamışım? Yazık bana. Sadece alın kullanın derim. Dudaklarınıza, cildinize, vucudunuza yani her yerinize
Bundan sonra tum rujlarımı ve likitlerimi shea butteri baz kullanarak hazırlayacağım.

-Aslında shea butter varken solid parfumlere pek gerek yok..Ama onlar da cok guzeller..Harika kokular ve nemlendiriciler.

-Sabunları bir harika. Kil sabununu cildimin genel temizliği ve guneş lekelerim icin aldım. sut bal sabununu da goz altı morluklarım icin. Ciltteki iyileşmeler hemen kendini gostermez bilirsiniz. sabır gereklidir. Ama bu sabunlar bir mucize. Etkisini hemen hissediyorsunuz. Ya da bana oyle geliyor bilemeyeceğim Ama şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrıca dun yetkiliyle yaptığım konuşmada, 2 ay icerisinde doğala cok yakın keratin sunacaklarını soylediler. Ar-ge ekipleri şu an bu konuyla ilgili calışıyormuş. bu da ayrı sevindirici bir olay.

Benim bundan sonraki marketim doa dır..
Siz de kullanıp memnun kaldığınız urunlerin etkilerini yazın. Bibirimizi bilgilendirelim

DOA ŞAMPUANI ve KULLANIMI

Bir cok sulfatsız şampuan, sulfat harici diğer kimyasalları bunyesinde barındırırken, doa tum bu kimyasallardan kendini arıtmış..
Sac dokulmelerini bir nebze onlemek icin iceriğine doğal biotin koymuş, kepeğe yine bir nebze cozum olsun diye cinko koymuş..Sacın tum dengesini sağlayan D-Panthenol maddesinin yuzdesini arttırmış..Bunlar bir şampuan icin cok onemli unsurlar..Yani dolayısıyla doanın şampuanına, piyasada gorup gorebileceğimiz en kaliteli sulfatsız şampuan diyebiliriz.

Fakat doğru kullanım cok onemli kızlar..Hoşunuza gitmeyen sonuclarla karşılaşmamak icin lutfen bu detayı atlamayın...Doa şampuan cidden cok kaliteli ve başarılı..

-Sulfatsız şampuan kopurmez.

-Bu nedenle fazla fazla kullanmayın.

-Maket şampuanları gibi, avcunuza bir miktar alıp, tum kafanıza yaymaya calışmayın...Azar azar alıp, sacınızı parca parca yıkayın, onler-arkalar-yanlar şeklinde kullanabilirsiniz. En etkili ve verimli kullanımı budur.

-Islakken saclarınız biraz serttleşir gibi olabilir, bunun sebebi şampuanda silikonun olmamasıdır...Islakken sert olan saclarınız, kuruyunca yumuşacık olacaktır..İciniz rahat etmiyorsa doa kremle bu durumu giderebilirsiniz.

-Kullanımı biraz meşakatlidir ama 2 yıkamadan sonra alışırsınız. Saclarınızın sağlığı, parlaklığı, devamlı kullanımdan sonra, gozle gorunur bir hale gelecektir.

Bunlara dikkat edilmezse; yanlış kullanımdan kaynaklı arınmama, yapış yapış olma, veya kece gibi olma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu noktada sorun şampuanda değildir. Zira sulfatsız şampuanın bir kullanım şekli vardır.

Sulfat, tuz ve turevleri sevimsiz maddelerdir...Once sizi, sonra doğayı zehirler..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...er/534072-doa-kozmetik-sac-bakim-yaglari.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sampu...-sulfatsiz-sac-bakim-sampuan-kullananlar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html