slm arkadaşlar,
ekim ayında face ten arkadaşım aracılığıyla bir oriflama sponsoruyla tanıştım kayıt ucreti 1 tl diye konuya girip beni bir şekilde ikna etti ve uye oldum. ekimin son gunlerinde bi kac urun sip. topladım sponsorumun amacı tabiki 10bp puan icin 120 tl lik satış yapmamdı. bende kardeşime eşime kendime parfum aldım kardeşime ve kendime aynı koku katalogda 50 tl lik alışverişe bu parfum 24,90 tl yazıyordu. sipariş vermem icin songundu faceten yazışıyorduk ben ona soyluroum o yerime sip. giriyordu.
120 tl yi gecmeye cabaladım en sonunda 137 tl lik satış yaptım.
aradan 1 hafta gecti bugun sip. geldi faturada tabiki . neyse dikkatlice inceledim fat. odemesinde 134 tl yazıyordu yani kar'ım 3 tl :/
sonra iyice bi baktımm ki kardeşime ve kendime aldğım parfumlerden biri indirimli diğeri indirimsiz gelmiş. cok sinirlerndim zaten 1. adım denen şeyi tamamlamak icin kendime eşime parfum aldım bide indirimli sanıp meğerse direkt normal fiyatından almış. kar edeceğime zarar etti. sponsoruma cok kızgınım sip. ona veriyordum bana hic demedi ikinci aldığınparfum indirimsiz gelecek diye.
herneyse ben şimdi tum bu aldıklarımı aynen geri gonderip uyeliğimin iptalini isteyeceğim sizce sorun cıkarırlar mı bana?
oriflama satış temsilcisiyim lutfen yardım!.. acil..
Makyaj0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kişisel Bakım
- Makyaj
- oriflama satış temsilcisiyim lutfen yardım!.. acil..