Dore'yi duymayanlar icin kısaca bir anlatayım.
Dore, Yıldız Holding bunyesinde, %100 yerli sermaye ile kurulan ve merkezi İstanbul ’da olan bir Turk şirketidir.
Dore kataloğundaki urunler, makyajdan parfume, cilt bakımından fonksiyonel ev gereclerine, temizlik malzemelerinden, mutfak aletlerine kadar uzanan geniş bir yelpazededir ve Dore muşterileri icin ozel olarak tasarlanır veya secilir.
Dore, gercekleştirdiği kampanyalardaki tum urunleri muşterilerine en uygun fiyata, en yuksek hizmet kalitesiyle sunmayı amaclar ve bu doğrultuda her katalog icin birbirinden farklı indirimler ve cazip fırsatlar tasarlar.
Muşterilerinin hem indirimli urunlerden yararlanmasını, hem de kendi kazanclarını sağlamasını kendine misyon edinen Dore ’de, indirimler hicbir zaman bitmez, fırsatlar asla tukenmez.

Ben kısa bir sure once dore'ye kayıt oldum. Makyaj urunleri dışında cok satış yapıyorum. Orneğin temizlik paspasları,organik deterjanlar,oyuncaklar,temizlik bezler,komili sıvı sabunlar,banyo klozet takımları,nevresim takımları,kek kalıpları,tencere,sus eşyalar ve bircok urun daha. Ustelik Dore sadece bir seferliğe mahsus ilk siparişle faturanıza yansıtılmak uzere 5TL kayır parası alıyor ve uyeliğinizin silinmemesi icin 12 ayda en az 1 sefer sipariş vermeniz yeterli. Ve ustun satış rakamlarına ulaştığınız zaman birbirinden guzel hediyeler ve tatil hakkı kazanabiliyorsunuz.
Deneyin hic birşey kaybetmezsiniz.