Cok Amaclı Bakım
Cilt Kusursuzluğu İcin Yeni Bir Dokunuş Visionnaire Krem

2011 yılında kadınların cilt bakım rutinlerinde yeni bir donem başlatan Lancôme, LR 2412 molekulunu iceren cilt bakım urunu Visionnaire Krem ’le karşımızda.

Bu akıllı urun; dolgun, gozenekleri sıkılaşmış ve puruzsuz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Visionnaire ’in ozel formulunde iki onemli kahraman bulunuyor: LR2412 molekulu ve hyaluronik asit. LR 2412 gercek bir teknolojik yenilik. Cilt ile uyumu sayesinde kremin cildin butun katmanlarına eşit şekilde nufuz etmesini sağlıyor.

Vissionaire aynı zamanda yaşlanmayla birlikte doğal uretim sureci yavaşlayan ve cildin temel yapıtaşlarından biri olan hyaluronik asidin yeniden uretilmesine destek oluyor. Visionnaire ’i cekici kılan bir diğer ozellikse tazelik veren hafif dokusu. Formulu, cilt-ışık etkileşimini artırarak cildin anında daha aydınlık gorunmesini sağlıyor.

2005 ’ten beri Lancôme ’un guzellik temsilcisi olan unlu top model Daria Werbowy Visionnaire Krem kampanyası icin Mert&Marcus ’un objektifine poz verdi. “Biz kadınların en buyuk cilt problemleri, ilerleyen yaş ile birlikte ortaya cıkan cizgiler ve aynı zamanda ışıltısını ve sıkılığını kaybeden bir cilt. Ozellikle benim gibi yoğun tempoya sahip kadınlar cilt bakım rutini olarak fazla zamanlarını almayacak ama aynı zamanda tum bu cilt problemlerine cozum olacak urunler istiyor. İşte tam da bu noktada Visionnaire Krem benim ihtiyaclarıma cevap veriyor diyebilirim. En cok sevdiğim ozelliği hem sabah hem de akşam kullanabiliyor olmam” diyen Werbowy Visionnaire Krem ’i cantasından ayırmadığını ekliyor.

Visionnaire'i kullananlarsa sonuctan cok memnun. Deneyen her 10 kadından 9'u da kullandıkları en iyi yuz kremi olduğunu belirtmiş.* Bağımsız bir araştırma şirketinin yapmış olduğu araştırmada kremi bir ay sureyle deneyen kadınların yuzde 90'ı “Yuzum icin tek bir urun kullanacak olsam, o Visionnaire krem olurdu,” diyor.* Siz de tum bakım rituellerinizi değiştirecek Lancôme Visionnaire'i mutlaka denemelisiniz.

* Bağımsız bir araştırma şirketi tarafından, 30 - 45 yaş arası, AB SES grubundan, luks nemlendirici yuz kremi satın almış 101 kadınla yuz yuze anket yontemiyle hanelerde İstanbul'da yapılan yuz kremi urun testi calışmasının sonuclarıdır.
alıntıdır