Merhaba;

Rimmel London adından anlaşılacağı uzere İngilterenin onde gelen makyaj markalarından biri. Ulkemizde Watsons'da satılıyor. Urunler oldukca kaliteli ve fiyatları her butceye uygun. Ben şimdiye kadar kullandığım bir kac urunden bahsetmek istiyorum. Uygun fiyatlı makyaj malzemesi arayanlarada bir alternatif oluşturacaktır.

Fondoten

Markanın farklı cilt tiplerine hitap eden bir kac farklı urunu var. Ben şimdiye kadar weak me up, serum ve match perfection serilerini kullandım.
Favorim weak me up. bu urun diger iki urune gore daha kolay dağıtılıyor. Parmak uclarınızla hafifce dağıtmanız yeterli. Yuzunuze hafif bir canlılık veriyor ve sizi olduğunuzdan daha dinc gosteriyor. Gun icinde kalıcılığı yuksek ve akma bulaşma dağılma yapmıyor.

Serum serisi yağlı ciltler icin tasarlanmış. Benim cildim normal yapıda olduğundan ıslak bir sunger ile uyguluyorum. Bu şekilde dağıttığımda hem kalıcılığı hem kapatıcılığı gayet guzel. İlk surduğunuzde sanki cildinizden acık gibi gorunsede bir kac dakika icinde sabitleniyor. Pudraya hic ihtiyac duymadan kullanabilirsiniz.

Match perfection her cilt tipinde kullanılabilecek bir urun ancak kapatıcılığı bir tık daha fazla olabilirmiş.
Gun icinde cildiniz yağlı ise biraz akma yapabilir. Pudra ile desteklemekte fayda var.

Kapatıcı

Yukarıda saydığım her uc serininde kapatıcıları mevcut. Ben kapatıcımı fondotenimden bir ton acık alıyorıum. Amacım kapatıcılıktan cok aydınlık vermesi.

Weak me up: gunluk kullanıma cok uygun cizgilere dolmayan ve aydınlatıcı gorevi goren bir urun. Ben zaman zaman makyajımda aydınlatıcı olarakta kullanıyorum. Ote yandan gece gezmeye yada duğune gideceksiniz sorun yaşayabilirsiniz. Fırcalı bir tup olarak geliyor.

Serum serisinde sitck tarzda kapatıcı var. Ben elimle surmek istediğimde sıkıntı yaşadım. Bu yuzden ıslak bir sungerle surmekte fayda var. Kusursuz bir goruntu sunsada zaman icinde cizgilere dolmaması icin dikkatli uygulamak gerek. Eger uzun zamandır sıvı formda urunler kullanıyorsanız alışana kadar sıkıntı cıkartabilir.
Guzel tarafı asla ama asla yerinden kımıldaması. Ozel bir geceniz ise biraz pudara ile sabitleyerek uzun saatler bouyunca kullanabilirsiniz.

Match perfection: Bu urun kapatıcıdan ziyade aydınlatıcı sıvı formda. Goz altlarınızda sorun yoksa bu urunden memnun kalırsın. ama ağır makyajlar yapacaksanız pek fayda sağlayamazsınız. Uygulaması ve kullanımı kolay.

Pudra

Ben bu markadan sadece matte me serisini kullandım. İnceliği, kalıcılığı uygulama kolaylığı ile tam bir makyaj harikası. Herkese tavsiye ederim.

Goz kalemleri

Serinin bir cok goz kalemi vr scandel eyes serisi tum renkleri ile kalıcılık ve uygulamada mukemmel sonuc veriyor. ancak diger urunleri ile kıyaslayınca biraz pahalı kalıyor.

Markanın en guzel urunleri rujlar

Rujlarda renk secenkeleri cok fazla ama standalarda tester bulmak cok zor. internetteki renk orneklerine bakmak lazım. Fiyat performans olarak cok guzeller.
Elimde Kate Moss serisi mat seriden iki rujum var. İkisde cok guzel. Son derece kalıcı ve ruju surdukten sonra cok guldunuz diye dağılması soz konusu değil.

MArkanın son donemde cıkarttığı kalıcı rujlar ise resmen kalıcı ruj camiasına damga vurdu.
Bu rujlar kalıcı rujların en buyuk sorunlarını ortadan kaldırdı. Dağılmıyor, surumu kolay ve cıkartmak istediğinde ameliyat olmana gerek yok. Bu ozelliklerin yanına harika bir renk skalası ve kurumayı en aza indiren nemlendiriciyi eklediğinizde almamak icin tek bahane fiyat kalıyor.
Ama Rimmel beni burda da şaşırtarak goze aldığımın cok altı bir ucret satıyor bu harika urunu.
Evet dostlar ben rimmelin kalıcı ruju ile aşk yaşıyorum ve butun renklerini tek tek almamak icin kendimi zor tutuyorum.

Serinin yaz sezonu icin yeni cıkartığı bir urunde Oh My Gloss :9 500 oh lala rengini aldım. 6 saat kalıcılık vaadeden urun bu vaadini sonuna kadar gercekleştiriyor. Fiyatı lorealin aynı vaadi veren ve hic bir şekilde karşılayamayan muadillerinden cok daha ucuz.
Aynı zaman da nemlendiriyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor.
kalıcı ruj 500 kiss me you fool ile harika bir ikili oluyor.

Markanın rimelleri harikalar yaratmasada iş goruyor.
allıklarda oyle
Fiyat aralığı 10-25 yani alacağınız en pahalı urun 25 TL
100-150 TL bir fiyat odediğinizde guzel bir makyaj koleksiyonunuz olacaktır.

Umarım faydalı olur.