Kızlar loreal skin perfection serisinin urunlerini severek kullanıyorum, foruma da yazmıştım ztn bunu daha once.
Şimdi kapatıcı bakım kremi ve goz kremi de cıkmış, onceki urunlerden memnun olduğumdan merak edip aldım.Aldığım yerde tester ı yoktu, satıcı kıza sordum, pek bilgili ve tatmin edici cevaplar vermediği halde aldım.
Yuz kremi olan urun kırık beyaz renkte, surerken hafifce renkleniyor ten rengi gibi oluyor, ama o kadar ince ve az renkli ki yuzunuze surduğunuzde renk vermiyor ve kapatıcılık sıfır.Cok hafif renkli bir renkli nemlendirici gibi duşunun.Benim icin hayal kırıklığı oldu bu seri.Adı kapatıcı ama birşey kapattığı yok, renksiz olan serumu bakım amaclı suruyordum, bunu hafif renkli olduğu icin yatarken fln da surmeme imkan yok, kapatmadığı icin kapatıcı olarak da suremem, ne işe yaradığı belli olmayan sacma bir urun olmuş.
Kapatıcı goz kremine gelince, onda o hafif renklenme durumu da yok, yanyana sıkıp serinin normal goz kremiyle karşılaştırdım, bir fark goremedim.Yine de adında 'kapatıcı' gectiği icin goz kremi olarak kullanmak konusunda tereddutluyum, bu serinin 'yorgunluk karşı kapatıcı' ceşitlerini tavsiye etmiyorum.Alacaksanız onceki urunlerinden alın, kapatma işini de kapatıcınıza bırakın.