Estee Lauder 'ın urunlerini annemkileri ufak ufak aşırarak kullanmaya başlamıştım

bu kadar kucuk bir urune bu kadar para mı verilir yahu diyerek kendime almaya karşı cıkmıştım

şaka bir yana ebatı kucuk olsa da uzun sure kullanabildiğim ve gercekten yararını gorduğum icin cilt bakımı ile ilgili olarak Estee Lauder'dan başka bir markayı tercih etmiyorum. İnternet alışverişlerinde piyasada cok fazla replika urun olduğunu duyduğum icin her zaman dikkatli olmaya calışmış bir insan olarak genelde alışverişlerimi bildiğimiz buyuk mağazaların e-ticaret sitelerinden yapmışımdır. ama bu durum bir kac ay oncesine kadar değişmiş durumda. Guvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile kendisi yeni ama gecmişi eski bir e-ticaret sitesi keşfettim ....ben cok memnun kaldığım icin size de tavsiye etmek istedim. cunku cok şekerler

tavsiye uzerine kendilerini bulmuş olsam da ilk siparişimde bir tedirginlik yaşamadım desem yalan olur ama ertesi gun urunu gondermiş olmaları, urun ile beraber fatura ve kucuk surpriz bir hediyenin de paketten cıkmış olması onları hemen sevmeme neden oldu

ayrıca Estee Lauder'ın urunleri piyasanın altında fiyatlarla ve peşin fiyatına taksit imkanları ile satılıyor. urunler gercekten benialbenial diyorlar

heee unutmadan bugun de 3 adet salvador dali parfumu almıştım onlar da geldi ve gercekten orijinal parfumler.