Ben 15aylık bir kız annesiyim bebeğim olduğu icin hem calışamıyor hemde her zaman evden cikamiyorum ama tanidigim birkac kisiye katalog birakiyorum hem kendileri hemde tanidiklari kataloga bakarak siparis veriyor bana sadece siparislerini onlara ulastirmak kaliyor. İnternet uzerinden uyeler buluyor bilgilendiriyor ve isteyenleri hemen uye yapiyorum. Onlarinda benim gibi satistan kar, seviye odulleri, primler, kampanyalar,hediyeler ve maas almaya baslamalari icin her zaman yardimci oluyorum. İste bu kadar kolay.Avon'da Uyelik UCRETSİZ, katalog ve numuneleri UCRETSİZ yurtici kargoyla kapınıza gonderiyorum.
Her ay satış zorunluluğu yok, bazı firmalar gibi ilk siparişini kapıda nakit odemek zorundasınız, yok şu kadar lira paket alarak uyeliğini başlatmalısın diye birşey yok, kapıda odeme zorunluluğu yok, urunleri aldıktan sonra en gec 1ay icerisinde odeme kolaylığı var.İster kendinize %33 indirimli alın İster satın %33 kÂr sizin olsun.Takımıma gelin sizede kazandıralım. İzniniz olmadan kimse adınıza sipariş veremez.uye olduktan sonra da her zaman her konuda yardımcı oluyorum. Kaydınızı bekletmeden hemen yapıyorum. Her ilden kayıt yapıyorum.
Uyelik icin bana msj,whatsapp yada 05....numaradan ulaşabilirsiniz.
AVON'la kazanmak isteyenler ✌
Makyaj0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Makyaj
- AVON'la kazanmak isteyenler ✌