Herkese merhaba ben hemşireyim aynı zamanda LR da iş ortağıyım LR ın urunleriyle eczacı bir arkadaşım sayesinde tanıştım.yuzumde olan guneş lekelerinin renginin cok guzel bir şekilde acılmasıyla 1 yasındaki oğlumun duşup bir yerini vurduğunda acil yardım setinin etkisini gorduğumde kuzenimin uyguladığı kırışıklık ve yuz temizleme cihazının etkisini gorduğumde hayvanlar uzerinde deney yapmayan cocuk işci calıştırmayan Alman kalitesinde bir marka olduğunu oğrendiğimde LR urunlerine gercekten guvenmeye basladım.Bu işi şirketi ve urunleri benimsedim. Şuan aktif olarak bu işi yapıyorum.Bu işi kendim ve oğlumun geleceği icin bir fırsat olarak goruyorum arkadasım hayatıma LR ı katarak benim hayatıma dokundu hayallerimi gercekleştirmeme olanak sağladı bende başka insanların hayatlarına dokunmak istiyorum.Gerek sağlık ve kozmetik acısından gerekse iş imkanı olarak gorduğum bu fırsatı baska insanlarında gormesini sağlamak ve hep birlikte bir ekip olarak var olmak sağlımıza guzelliğimize katkıda bulunmak ve vazgecmeden pes etmeden hayallerimizi gerceklestirmek adına kocaman bir aile olmak istiyorum.Ve en onemlisi insanlar urunleri kullandıgında memnun kaldıgında onların mutlu ifadesini gorduğum bir işim daha olsun istiyorum.
Urunler hakkında ya da iş imkanı hakkında sorularınız olursa bilgi ve tecrubelerimi burdan paylasacagım.Herkese tesekkurler