Arkadaşlar surekli bir arkadaşım LR LR diye başımın etini yiyordu,araba veriyor, tablet veriyor vs vs inanma diyordum, hep aklımdaydı en sonunda araştırdım, harika vaadlerde bulunuyordu her urunleri, uye olup daha indirimli alındığından, birilerini uye yaptığında vs hep puan kazanıyormuşsun 2 uye yaparsan saat hediye geliyor, belli bi puan olunca tablet, sonra telefon, sonrada artık ekibiniz olunca herşey yolundaysa araba fırsatı sunuyor tabi onlarla calıştıgınız surece arabanız sizindir. araba aşamasına gelene kadar zaten herşeyi oğreniyorsunuz 8.ayında arabasını alanlarla tanıştım. neyse uye oldum urunler geldi bb krem acil yardım spreyi vs vs.. kullandım bb kremini ve acil yardım spreyini goz altı morluklarımda gozle gorulur net sonuc aldım 6 gunde.. yuzumede suruyordum acil yardım spreyini gercekten sonuclar harika. seminerlerine katıldım ortamları cok sıcak,samimi,rekabet,kariyer.. kimi kocasınla bebeğinle gelmiş, kimi arkadaşınla.. 3-5inle ozel olarak konuştum. bnm boyle cevrem yok dedim.oda dediki ben atanamadım oğretmenim, benimde cok cevrem yok ama artık internet var, kadın grupları vs vs profilinde paylaştıkca konuştukca zaten herşey yoluna giriyor şuanda 5.ayımdayım 3 bin kusuratlı odeme aldım dedi. son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşıyorduk bende bu aileye girdim. aylık şu kadar satman gerek vs gibi hicbir zorunluluk yok.. aidat falan yok. ucretinizin sınırı yok. ayrıca şunuda soylemeliyimki diğer network şirketleri gibi ucretleride değil. LR uye olanlara LR İŞ ORTAĞI diyorlar, cunku sattıgınız urunun fiyatının yarısı kadar karınız. Uye eklediğinizde ve uyelerinizin satışlarındanda prim alıyorsunuz. Almanyada kurulmuş, dunyanın heryerinde oduller almış, sağlık bakanlığından onaylı cok eski bir şirket. once sonucları falan muhteşem. bu LR dediğim firmanın ojeleri,rimelleri bile normal değil. Kirpikleriniz guzel gozukurken besliyor uzatıyor dolgulaştırıyor.. ojelerdede keza oyle. sedef hastalığınden ağız bakımına sağlıgına fondotene kadar,bebek urunlerine,parfumlere kadar herşey mevcut. Buarada dunyadada cilde sıkılabilir tek parfummuş. bazı unluler bile lr firmasınla calışıyormuş, nettende araştırabilirsiniz. bende bu işi kendi mesleğimden dolayı yapmıyordum universite mezunuyum buyuk bi firmada calışıyodum network yapıyo gibi laflara fırsat vermemek icin eşimde istememişti. ama şuan yaşadıklarımızdan, girdiğimiz ortamından, hepsinin ayrı hikayesinden cok cok ilham aldım. kesinlikle ek gelir isteyenlere, ev hanımlarına,calışanlara duyurulur... Şuan beni uye yapan kişinin şubatta aldığı ucret 8bin lira... inşallah bende gorurum o gunleri. buarada LR uye olan kişiler varsa iletime gecebiliriz,movitasyon veririz birbirimize. ayrıca uye olmak isteyen, vucudunda falan sorunu olan varsa iletişme gecebilirsiniz. sağlam kaynaklarla once sonra fotoğraflarıyla, detaylı bilgilerle yardımcı olurum. Teşekkur ederimmm