Ersağın bi cok urununu kullanıyorum.Hakikaten cok iyi, kaliteli ve sağlıklılar.Bunu kullandıkca kendinizde keşfediyosunuz.Ben yıllardır cilt problemi yaşıyorum.Bi ćok urun denedim.Daha temizleme jeli surer surmez yuzumde yanmalar, kurumalar.Satıcıya giderim yanlış urun vermişim senin cilt tipin buymuş der diğer versiyonu daha beter.Hic bişey kullanmam bu defada su bile tahriş ediyo bu kadarda hassas bi cildim var.Ama ersag muthiş.Sabununu kullandım hic yanma kuruma yok.cok ilginc hic bu deneyimi yaşamamışım.bekledim saatlerce gerilme yok kuruma yok.Gece kremini surdum once normal bi krem işte ama sabah bir uyanmışım tenim bebek teni gibi yumusacık.Cok şukur cok mutluyum.camuru yuzumdeki gozenekleri ve lekeleri o kadar azalttıki.ya hangisini sayim guneş kremi lekelere iyi geliyo.buraya yazdim cunku kullanmadan once araştırdım forumlara baktım cok yorum bulamadım.Ben yazıyimde insanlar gorsun dedim.Fiyatlarına gore muthiş urunler mutlaka deneyin.Temizlik urunleride harika.Eskiden derdimki sağlığınız icin şunu kullanmayin bunu kullanmayın diyolar.bende kızardım alternatifi varda bizmi kullanmıyoz derdim.varmış varmış gercekten varmı bunu şimdi anladım gecen yıllarıma yanıyorum.kullanmak isteyenler ....numarasını sponsor girebilir ersağa kaydolup urunlerini istedikleri zaman alabilirler.ersag size yeter.saglıklı gunler