Herkese Merhaba,
LR urunleri ile Ekim 2015 ayında kuzenim sayesinde tanıştım. Ondan aldığım urunler ile indirimli uyelik başlattım. İlk başta urunleri kendim kullanmaya başladım. Etkisini, kalitesini gorunce kuzenimin de desteği ve ısrarı ile satış yapmaya başladım. 2 aydır aktif olarak satış yapıyorum.

İlk başlarda cok ustune duşmedim. Siparişler geldikce, kozmetik merakım da olduğu icin bana bu iş oldukca keyifli gelmeye başladı. Rutin işlerimin dışında keyif aldığım bir ek işim oldu. Yeni insanlarla tanışma fırsatı sağladı. Şuan keyifle yapıyorum bu işi. Cok para kazanmak gibi bir derdim yok. Bir nevi hobi olarak duşunebilirsiniz.

Urunler bence fiyatına gore oldukca kaliteli. Tabii ki her urunu 10 numara değil. Cok beğendiğim favori urunlerim de var. Onları da sizlerle paylaşacağım.

Oncelikle uyelikten bahsetmek istiyorum. Daha once hicbir Network firmasına uye olmamıştım. İlk başta ben de tereddut ettim. Ancak işin icinde guvendiğim kuzenim olunca kabul ettim. Uyeliğin hicbir zararı yok arkadaşlar. Aksine %40 indirimle kendi urunlerinizi kendiniz temin edebiliyorsunuz. Şuan alış fiyatı uzerinden 85TL ' lik urun aldığınızda sisteme uye olabilirsiniz. Herhangi bir alışveriş sitesi gibi uyelik kodu ve şifreniz oluyor. Sonrasında bu uye kodu ile sayfaya girip kendi alışverişinizi kendiniz yapıyorsunuz. İnternet alışverişlerinde 50TL uzeri urunler kargoya veriliyor , 100 TL uzerinde alışveriş yaparsanız kargo ucreti odemiyorsunuz. Uye olunca satış yapmak zorunda değilsiniz. Her ay bir miktar urun almak zorunluluğunuz yok.

Diyelim ki uye oldunuz urunleri beğenmediniz ve bir daha kullanmak istemiyorsunuz. 1 yıl icinde hic sipariş vermediğinizde uyeliğiniz kendiliğinden sistemden duşuyor. Ve artık orayla hicbir bağlantınız kalmıyor.

Urunler Almanya ‘ da uretiliyor. Alman sağlık bakanlığı onayı ve Turkiye sağlık bakanlığı izni ile ithal ediliyor. Urunlerin ayrıcalığı ise %95 urunde kimyasal katkı maddesi bulunmaz. Diğer %5 kısmın da ise urun icerikleri sebebi ile raf omrunu uzatmak icin sağlık bakanlığının izin verdiği kadar ve insan sağlığına zarar vermeyecek kadar katkı maddesi bulunur. (%95 - & %5 oranlardan tam olarak emin değilim ama buna yakın diye hatırlıyorum. Araştıracağım…)

LR ‘ da bircok cilt rahatsızlığına iyi gelen urunler de mevcut. Ancak şunu soylemek gerekir ki bu urunler ilac değildir. Kozmetik urunleridir. Her urun herkese iyi gelecek diye bir şey yok. %100 gecirir diye de bir şey yok. Sadece denemeniz gerekir. Herkesin cilt tipi aynı değil. Herkesin egzaması tek ceşit değil. Eğer bunlar icin urun temin ettiniz ise veya etmeyi duşunuyorsanız oncelikle urunleri lokal denemenizi tavsiye ederim. Sorunlu bolgenin sadece bir kısmına birkac gun veya 1 hafta urunu kullanarak tepkisini denemelisiniz. Eğer duzelme olur ise urunlere tum bolgede devam edin. Eğer olumsuz bir tepkisi oldu ise hemen kullanmayı kesin.

Uye oldunuz ve memnun kaldınız. Sonrasında kendinize urun alacaksınız diyelim. Hemen bir bilene sorun. (Kozmetik urunleri dışında.) LR katalog işi değildir. Sağlık urunleri ile ilgili satış uyeleri bilgi edinir, hatta eğitim alır. Cilt sorunu ile ilgili urun alırken sizi uye yapan danışmanınıza sorun. Oyle satın alın.

Ayrıca duzenli kullanım cok onemlidir. Alıp, duzenli kullanmayıp, bir kenara atıyorsanız paranızı boşuna harcamayın Ve duzenli kullanmıyorsanız satış danışmanınıza bu urun işe yaramadı diye cemkirmeyin

Cok memnun kaldığım urunler ;

-Colourse Extrem Volume Maskara (Bayılıyorum bu rimele J Fiyatı da cok uygun. )

-Micro Silver Set – Gercekten 2 haftada sivilcelerimden kurtuldum. Sıra sivilce izlerine geldi.J

-Deluxe pudra ve fondoten. ( Colourse fondoten de iyi. )

-Box set – Cocuklu evde bulunması şart. Ben kızıma sıkca kullanıyorum. Duşunce artık kendisi diyor Sprey sık anne diye J

-Colourse Siyah Goz Kalemi / Yumuşak uclu ve koyu siyah.

- Deluxe 4 ’ lu Far cok başarılı.

Ayrıca bir hayvan sever olarak en onem verdiğim konudur . LR ’ da hicbir urun hayvanlar uzerinde test edilmez. Hicbir urunde hayvansal katkı maddeleri bulunmaz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Sorunuz olur ise musait oldukca yanıtlamaya calışırım.

Satış yapan arkadaşlara bol kazanclar dilerim.

Uyelerimize sağlıklı gunler.