arkadaşlar hepinize merhaba. şimdi sizlere bildiğim populer kozmetik marka onerilerinde bulunmak istiyorum;
oncelikle gozden başlamak istiyorum zira zaman geliyor 40 dakkamı makyaj yaparak bu alana veriyorum:

Guerlain : asansorlu siyah goz kalemi. inanılmaz bir formul. uygulaması cok yumuşak. zaman icerisinde akma bozulma gibi problemler yaşatmıyor. tek duşmanı sıcak su siyah rengi gayet yogun herkes size soracaktır hangi marka gozundeki kalem diye .

eğerki ben kalem sevmem derseniz likit oranı yuksek eyeliner onerisinde bulunmak istiyorum.

Chanel : Ecriture De Chanel Eyeliner isimli eyeliner. bugun ikinci tupumu aldım. asla eyeliner suremiyorum diyenler icin keceli kalem şeklinde uygulaması ve kuyruk yapması gayet kolay ve yoğun renge sahip. benim asla vazgecemediğim parasını titreye titreye verip acımasızca kullandığım urundur

Maskara icin size iki onerim var :

Guerlain ve M.a.c : seyrek ve cılız kirpikleriniz mi var ? o halde Guerlain'in Maxi Lash, MAC'in Zoom Fast Lash ini şiddetle oneriyorum . (tercihim MACten yana)

Gelelim Dudaklara

Aklıma ilk gelen ve benimde en cok etkilendiğim Dior'un yeni mat serisi.Rouge Dior (tercihim, Radiant Matte 771 no) inanılmaz yumuşak surumu ve az bi sure sonra dudaklarınızda donduktan sonra gun boyu yiyin icin bana mısın demez. dudağınızdan cıkmaz.dudağınızda katı bir maske varmış gibi bir histe bırakmıyor. gun boyu saten dudaklar diyebiliriz.

şimdilik bunları yazıyorum fakat merak ettiğiniz fikir almak istediğiniz sorularnız varsa bu başlık altında buluşalım..