Merhaba LR bir Alman şirketine ait dermakozmetik markasıdır.Tanıştığımdan beri başka bir markaya para dokmuyorum.Urunleri cilt icin oldukca faydalıdır.Aloe Vera bitkisi ile cildimizdeki bircok sorunun dermanıdır.Ben yuzum icin peeling arıyordum ve LR ile karşılaşmıştım.Kullandığım urun sayesinde siyah noktalarım yok oldu.Ardından Roll-on kullandım ve diğerleri gibi alerji yapmadı.Daha sonra bu urunler biraz pahalı olduğundan uye olup urunleri daha uyguna almak istedim ve bu marka uyelerine % 40 indirim sağlar.Baktım bu urunler cok iyi cok guzel cevreme de satmaya başladım.Ardından oğrendim ki bu iş ekip işiyle daha kazanclı.Eğer uyelerimiz olursa hep beraber primler elde ederek daha fazla paralar primler kazanıyoruz.Uyeler oluşturmaya başladım ve sizi de LR a davet ediyorum.Eğer uye olursanız her daim satış yani urun alımı yapmasanız dahi uyeleriniz oldukca kazanclı olursunuz.Parfumleri astım hastalarına dahi iyi gelir.Makyaj urunleri cilde zarar vermez sivilce dahi oluşturmuyor.Kadın erkek tum cilt urunleri harika.Nasır,yara,yanık,ucuk gibi tum eczane urunleri zaten mevcut...Kim uye olarak hem cildine iyi bakmak hem para kazanmak ister?