Kalıcı Makyaj Uygulamaları Ayten komurcu'e Kalıcı kaş sildiriyorum
Makyaj0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Makyaj
- Kalıcı Makyaj Uygulamaları Ayten komurcu'e Kalıcı kaş sildiriyorum
-
31-10-2022, 10:21:54Merhaba arkadaşlar gectiğimiz aralık ayaında unlulerin make up artisi Oz. Oz. denen şahsabi hevesle microblading yaptırdım halbuki hic ihtiyacım yoktu.Kaşlarımın doğal haline insanlardan hep ovguler alırdım nerde aldırıyorsun tarzı sorularla karşılaşırdım ancak son zamanalrda instegramda gorduğum kontorlu kaşları beğenmeye başlamıştım ve kaşlarımı beğenmiyordum , bana gore simetri değildi.Bu durumu duzeltmek icin Nişantaşında estetisyen bir doktorun kliğinde calışan bu hanıfendiye kaş yaptırma gafletinde bulundum.Kaşlarımı cizmeden bana onaylatmadan "bana bırak sana super kaş yapıcam istediğin simetriyi vericem dedi".işini yaparken ki ciddiyetsizliği calışanlarla olan muhabbetlerinden aslında o anda yanlış yerde olduğumu anlamıştım ama iş işten gecmişti.O anda rengi cok koyu gelmişti ve kucucuk yuzume hic de uygun olmayan bi kıaş gormuştum iyileştikten sonra rengi kıralacak şuan bu hali seni korkutmasın dedi sabırla bekledım haftalarca ama rengi kırılmadı kaşımın kavis bolgesine verdiği yoğun boya nedeniyle kaşım yukarda kalmış kaşım sanki askıda kalmış gibi gorunuyordu.iyileştikten sonra rotuşe gitmek istemediğimi beni aşırı rahatsız eden kaş sonlarımdakı hatayı duzeltmesini istedim.O da tek seanslık lazerle sildirebileceğini anlaşmalı olduğu Acıbadem Cindy şubesine gitmemi soyledi.Cindy lazer merkesinde 2 seans lazer yaptırdım ancak rengi kırıldı ancak yanık izi kaldı beyaz ışıkta kolayca farkedılıyordu.atış yapılan kısımlarda kahverengi izler kaldı.Dertszi başıma dert almıştım hem diğer kısımlarda kalan renk koyuluğu hem de kaş sonundaki yanık izleri canımı sıktığı icin AYten hanımı burdan buldum ve silebileceğini soyleyincede bu işe giriştim.Şuan sildireli 4. gunum gozlerim , kaşlarım hala şiş. arı gibi dolanıyorum ortalıkta.calışıyorum ustelik insanlar kaşlarıma ne olduğunu da sorup duruyor sabırla gecmesini de bekliyorum ama yara o kadar gozumu korkuttu ki iz kalmasından son derece endişeliyim şuan.resımleri ekleyeyım arkadaşlar birileri okusun gorsun ve gerekmedikce yaptırmasın boyle işlemler gercekten bi daha asla boyle bir işe kalkışmam yeterki izlerim gecsin