26 yaşımdayım hayatım boyunca boylesine terbiyesiz bir firma ile karşılaştığımı hatırlamıyorum.Hemde henuz daha hic bir işlem yaptırmadan...
İzmit te kaş konturu yaptıracağım bir yer ararken kuaforum bana Gulay Uzlu nun telefonunu verdi.Aradım bilgi aldım fiyat aldım.Fiyat olarak 650 Tl olduğunu soyledi.Duşunup karar verip daha sonra arayacağımı soyledim.Biraz araştırdım tanıdık bir arkadaşında yaptırdığını gorunce ve işlemlerine bakınca gitmeye karar verdim ve randevu almak icin 2.kez aradım.Randevu aldım ve ve fiyatı tekrar sordum bu kez 750 Tl dedi telefonda goruştuğum sekreter.İyide daha once 650 demiştiniz dedim hayır yanılıyorsunuz boyle birşey demedim dedi.O kadar emin olmama rağmen yinede tamam dedim ve randevu aldım.Ama neden boyle farklı iki fiyat verdiği kafama takıldı ve o yaptıran arkadaşı aradım oda 650 ye yaptıklarını herkese bu fiyatı verdiklerini soyledi.Notlarıma bakınca daha onceki goruşmedede 650 olarak not almışım.Arkadaşım bir yanlışlık olmuştur ben arayıp konuşayım dedi.Aramış ve konuşmuş..
Ama yinede bu farklı fiyat vermeleri kafamı kurcalıyordu.100 TL nin hesabını asla yapmam ve baştan 750 yada 950 dese onuda kabul edecektim.Benim kabul edemediğim verdiği farklı fiyatlardı..Birde işlemi yapan Gulay hanımefendi ile goruşeyim dedim.Randevuma 2 saat kala aradım hanımefendi yoktu .1 saat sonra 3 kez bir numara ısrarla aradı ve actım Gulay hanımefendiydi arayan.Gayet sakin bir şekilde merhaba ben dememle birlikte oldukca sert bir şekilde tamam tamam biliyorum konuyu falan filan dedi .Neden sesinizi yukseltiyorsunuz dedim.Ve benimle bu şekilde konuşması hoşuma gitmedi bozuldum acıkcası ve rica etsem bugunku randevumu iptal edebilirmiyiz dedim.Sıktınız ama sakın buraya bir daha gelmeyin ben size işlem yapmayacağım şeklinde bağırıp cağırmaya başladı.Bende siz gorursunuz yazacağım bu terbiyesizliğinizi heryerde dedim ve telefonu kapadım.Arkasına defalarca aradı hakaretleri devam edecekti.Acmadım telefonunu ve bana mesaj atıp aynen '' Sen kimsin lan beni tehdit ediyorsun '' diye bir mesaj gonderdi.
Akşam eşim geldi ona anlattım.Oda birde ben arayıp ondan dinleyeyim dedi.Aradı ve eşim kendini tanıtır tanıtmaz bu seviyesi duşuk hanımefendi bu kez başladı ona hakaretler etmeye.Oysa eşimde tıpkı ben gibi gayet ılımlı bir şekilde konuşmasına başlamıştı...Ama konuşturtmadığı gibi onada hakaretler etti..Bu arada telefonlarda goruştuğum bilgi ve fiyat aldığım diğer muhterem hanımefendide Nermin Cetecioğlu Uzlu ,gelinleriymiş ...
Eğer Kocaeli-İzmit te yaşıyor ve kaş konturu ,kalıcı makyaj duşunuyorsanız sakın ola Gulay Uzlu ye gitmeyin.Boylesine bir kadına işlem yaptırmadığım ve ona para kazandırmadığım icin oldukca mutlu oldum.Dunyanın en guzel kaşını bile yapıyor olsa once saygı....
Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj Kocaeli Gulay Uzlu
Makyaj0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Makyaj
- Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj Kocaeli Gulay Uzlu