LR urunlerini merak edenler icin birazda olsa faydalı olur belki duşunuyorum
•Oncelikle colours fondoten ve dudak kalemi almıştım fondotenden memnun kaldım fakat kalemin yapısı diğer markalara gore cok fazla yumuşak ve kalıcı gelmediği icin memnun kalmadım (
•Peeling ve diş macunlarından gercekten memnunum
•Yuzumde sivilce yok fakat bazı bolgelerdeki puturlu yapı beni rahatsız ettiği icin microsilver yuz yıkama Kremi aldım fakat cene bolgemde inanılmaz bir sivilcelenme olmaya başladı devam etsem mi bilmiyorum (
•Rimellerinden memnun kaldım
•Kuruyan bolgeleri nemlendirmek icin (yuz haric) propolis krem kullanıyorum bana gore başarılı
•Kaş kirpik serumunu kullandım gercekten kirpiklerin uzamasında ve kaşlarımdaki boşlukların dolmasında cok etkili oldu
•En son dudak dolgunlaştırıcıyı denemek istedim evet kırışık yapı biraz azalıyor ruj surunce daha guzel bir goruntu elde ediliyor ama dolgunlaştırma acısından muziceler beklemeyin bence cok etki var ama benim beklediğim bir etki olmadı maalesef (
•Recapin set istemiştik nişanlım İcin belirli bir sure kullandı sactaki seyrek bazı bolgelerde azıcık artış oldu ama tam deneyimleyemedik duzenli kullanım olmadığı icin (
•Denildiği gibi acil durumlarda acil durum seti bence başarılı
•En son selulit ve sıkılaşma icin olan seti istedim kullanmaya başlayınca sonucu mutlaka paylaşıcam

Sizlerde deneyimlerinizi ve onerilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim )