2 hafta once microblading işlemi yaptırdım. Ucretinin 1250 olduğunu soylediler ancak odeme sırasında kas alimi ile 1300 TL istediler. Bugun kontrol icin gittiğimde kas alim ucretinin microblading işlemine dahil olup olmadığını sorduğunda fiyata dahil dediler. Kontrol edeceklerini soylediler ve sonrasında gorevli kadın odememin eksik olduğunu 140 TL borcum olduğunu soyledi. Nedenini sorduğumda serum aldığımı ancak odeme yapmadığımı belirttiler. Boyle bir serum almadığımı soylediğimde ise sistemde boyle gorulduğunu odeme yapmam gerektigjni belirttiler. (Tahminim calışanlar dolaylı şekilde cok sağlam para kazanıyorlar! ) almadığım urunu odemeyeceğimi soylediğimde de bugunku kas aliminin bana hediye olduğunu soylediler. Ancak zaten odenmiş bir kas alimi ucretim vardı. Hem benden ekstra para alıp, sonra ustune para isteyip sonra da “hadi bizden olsun” demek ne demek? Dalga mı geciyorsunuz siz!
Calışanlarin herhangi bir oryantasyon veya eğitime girmediği aşikar.
Saygısızlık ve hadsizlikte ustlerine yok. İcerisi berbat duzensiz.
Saatlerce oturursun, cay rica edersin yok derler, getirmezler. Madem bu işin sozde uzmanızın Ozge Hanım, işim başında dur. Sacma sapan tipleri Etiler şubene alma. Biraz secici ol. Sadece iş değil, yaklaşım da cok onemli. Kaş icin 1250 almaya Okey ancak bir cay bile vermeyen o koca villaya ve calışanlara Yazıklar olsun. Bu işin pr ’ı billboard reklamı ya da Instagram storyleriyle donmeyeceğini siz daha iyi biliyorsunuz. (Hande Yener de bir yere kadar...

) Tavsiye ya da kesinlikle tavsiye etmemenin acılımını bizden (3 kişi) ve size gelen cevremizin yorumlarından
anlayacaksınız.
Hatalarinin arkasinda durmayan kotu bir yer...