Merhabalar, ben size yaklaşık 3 ay once instagramda gezerken yuz şekline gore kaşa şekiller veren Bulut beyden bahsetmek istiyorum.Yaklaşık 2 ay takip edip 3. Ay gitmeye karar verdim.Nişantaşında Zanaat Atolye adını verdikleri değişik hoş bi mekan.Gittiğimde microblaiding işlemindeydi kaşa o kadar doğru ve guzel dokunuşlar yapıyor ki ve kaşa şekil verdikce Bulut Bey'in yuzundeki ifadeyi gormenizi isterdim.Kesinlikle işine aşık ve severek yapan biri.Ben sadece kaş şekillendirme icin gittim herhangi bi kalıcı makyaj uygulaması yaptırmadım.İşlem bittikten sonra beni aldı ne yapalım ne istiyorsunuz dedi.Size guveniyorum size bırakıyorum dedim.O gun işlem bittikten sonra beni gorenler kaş kontur mu yaptırdın kaşın aralarına bişeyler mi surdun gibi bir suru soru sordu.hakkaten yuzumun ifadesi değişti.Eğer gercekten kaşınızla ilgili bi sıkıntınız varsa ve yapılabilecek bi işlem varsa kesinlikle BULUT MAYASGİL' i oneririm.İsterseniz once bi instagramdan takibe alıp yaptığı işlemleri gorup ona gore de gidebilirsiniz.Microblaiding işlemine şahit olduğum icin gonul rahatlığıyla gidebileceğiniz bir yer diyebilirim.ZANAAT ATOLYE ve BULUT MAYASGİL