Ben de lilakutu'da bir krem gordum, ewg'de dunyada tanınan markaların analizi yapılıyor. Bu krem Turk Malı olduğu icin marka olarak araştıramadım tabiki. Ama icindeki maddeleri tek tek araştırdım. Kremin notu ortalama turuncu 2-3 gibi bir puan ki, bu yazdığım kremlerin yanında cok cok iyi. Aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Şimdilik size ismini vermeyeyim cunku krem hakkında olumlu ya da olumsuz bir fikir yurutmek icin henuz cok erken... Bir de ismini şimdiden yazarsam reklam yaptığımı falan duşunursunuz

Ewg'de dort beş marka icin yeşil sıfır ve bir puan vermiş ama onlar da bana gore cok cok pahalı. Yalnız bir krem markası ilgimi cekti: Egyptian Magic adında bir krem. Anladığım kadarıyla bu bir nemlendirici değil ama her işe yarıyor, sivilceye, yanığa,kurumuş cilde falan. Ama ne yazık ki Amazon'da ve Ebay'da satılıyor. Kullananlar cok memnun kalmış, cildimi harika yaptı, cildimi yumuşacık yaptı v.s. demişler. Ewg'de puanı da yeşil sıfır...
Bu arada Avon'un coğu urununun puanı cok kotu. Aman uzak durun derim...
Aslında cilt bakımıyla ilgili yazacak cok şeyim var inanın. Cunku gercekten de cok araştırıyorum. Ayrıca birşey daha: Şimdi malum, bazı urunlerde paraben yok deniyor ama onun yerine PEG-100, PEG-40 gibi yine petrol turevi koruyucu maddeler koyuyorlar. Uyanıklar yani

Vichy İdealia'yı da araştırdım. Sitede idealia olarak cıkmadı, ben de kremin icindekileri araştırdım, benim şimdi kullandığım krem gibi, ortalama puanı turuncu 2-3. Ama benim kullandığım krem daha ucuz

Arkadaşlar, yeni uye olarak sizlere bir guzelliğim olsun; eğer ewg'ye bakamazsanız, ben sizin yerinize bakabilirim. Sadece cilt bakım değil, kozmetikle ilgili aklınıza ne gelirse bana yazabilirsiniz, bu sitede karnesini cıkartıp, sizlerle paylaşırım. Ruj,kalem, deodorant, parfum... hepsinin analizi mevcut

Herkese iyi gunler