Merhabalar.Bu gun cok onemli bir konuya değinmek istiyorum.SAHTE KOZMETİKLER.Dun bir yerden alışveriş yapmak istedim.Baktım cok ucuz ama neden .Araştırdım.Firmaya sordum urunleriniz orijinal mi.Cevap Evet :Ama neden o zaman %100 orijinal ibaresini sayfanızda ve hakkımızda yazısında goremiyorum dedim.Cevap daha da şaşırtıcıydı.Gerek yok biz biliyoruz.Ne kadar sacma.Madem urunlerinize o kadar guveniyorsunuz bu ibareyi ekleyin ne olacak ki dedim.Bakarız dediler.Nedeni de URUNLER ORİJİNAL DEĞİL.Ve gordum ki sahte urunler.Aman dikkat biz urunlerin iceriklerine takılmışken ortada sahte urunler aldı başını gidiyor.Bakın alacağınız yer .com olmalı,sayfada mutlaka %100 orijinal urunler Yazmalı,orada yoksa eğer hakkımızda sayfasında yazmalı.Banka bilgileri olmalı yani .... kart vs simgeleri olmalı.Tum bunlar olmazsa demek ki sahte.Satıcıya sorunca da bizim urunlerimiz 1.Kalite ithal urunler derse belli ki o da sahtedir.Ayırt etmekte kolay mesela en cok satılan MAC daima şişeleri yuvarlak olur .Koşeliyse belli ki sahte.Ama yuvarlak şişe olup sahte olanlarda var.O zaman da renk numaralarına bakacaksınız.SAKIN ALMAYIN.Lutfen dikkat edelim SAĞLIĞIMIZ HER ŞEYDEN ONCE GELİR...