Oncelikle cildimdeki en buyuk problemin kuruluk ve hassasiyet olduğunu soyleyebilirim, hem 40 yaşında hemde sarışın olunca maelesef kuruluk kacınılmaz oluyor

Clarins double onarıcı serum'la başlamak istiyorum şuan favori urunum..
20+1 farklı bitki iceriği ile bakım yapan serumun vaatleri icerisinde en dikkat cekici olanı ışıl ışıl bir cilt.. cildime surduğum anda yumuşak yapıyor ve sabah uyandığımda gercekten bir ışıldama goruyorum ki bu gecici değil, oldukca da kalıcı.. ayrıca nemi cildimde cok iyi hissediyorum..
benim gibi cilt kuruluğu yaşayanlara tavsiye edebileceğim bir urun kokusuda cok hoş

Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate Goz Kremi
Ust deriyi yeniden yapılandırır, goz kapaklarındaki gevşeme, goz cevresindeki ve iki kaş arasında oluşan cizgileri azaltır. Bakışları bir şakaktan diğerine , gozle gorulur bicimde gencleştirip guzelleştiren yaşlanmaya karşı onarıcı ilk bakım urunu. Vaatleri bunlar kullandığımda goz cevremin surekli nemli olduğunu ve gercekten işe yaradığını hissediyorum

Clarins Extre Firming Day Cream
Sadece kuru ciltlerin kullanımı icin uygun olan Clarins Extra Firming Day Cream, aynı zamanda harika bir tene sahip olmak icin de uygulanabilir. Gunluk krem olarak kullanacağınız bu urunun bircok ozelliği vardır. Ancak en cok dikkat ceken ise, icinde bulunan farklı maddeler nedeniyle kok hucrelerin de her zaman icin yenilenmesi sağlar.
Clarins Demaquillante Express Yeux Goz Makyaj Temizleme
Kullandığım goz makyajı temizleme urunlerinden en etkili olanı buydu diyebilirim, hassas cilt cevresine sahipseniz kullanabilirsiniz.
Şuan kullandığım urunler bunlar, sizinde kullandığınız ve onereceğiniz clarins urunleri varsa lutfen yazın.