Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı cil makyajı!
Makyaj0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Makyaj
- Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı cil makyajı!
-
31-10-2022, 10:00:13Arkadaşlar iyi forumlar. Şimdi size yaptırmış olduğum ve cok garip gelecek olan bir işlemden soz edeceğim. Lutfen sacma sapan yorumlar yapıp insanları demoralize etmeyelim. Herkes kendinden sorumludur, kalıcı kaş yaptırmakta kendi kararımız, benim yaptırmış olduğum işlemde. Neyse konuya gelecek olursak arkadaşlar ben dun yuzume kalıcı makyaj uygulaması ile cil yaptırdım. Kızıl saclarımla ve beyaz tenimle uyumlu bir goruntu ortaya cıkacağını duşunuyordum. Şuan yuzumde noktalar halinde onlarca kabuklu yara var. surekli bepanthen plus suruyorum. Ancak kafama takılan bir kac soru işareti var, oncelikle bu yaralar ne zaman iyileşir? bir de şuan yuzumdeki renk oldukca koyu gozukuyor. benim istediğim cil gorunumu oldukca acık renkli ve kahve kızıldı, Uzman işleme başlamadan guzel bir kahve tonu gostermişti ve bunun bir iki ton daha acılacağını soylemişti. Az once arayıp tekrar bu rengin acılacağından emin misiniz dedim kesinlikle acılacak kullandığımız boya zaten acık bir ton, rengin sabitlenmesi icin iki hafta sabretmen lazım dedi. elbette soz konusu yuz olunca bazı endişelere kapıldım. Kalıcı kaş yada ruj gibi durumları tecrube eden birileri en azından iyileşme ve renk oturma sureci hakkında deneyimlerini paylaşırsa cok sevinirim.