kryolan'ın mecidiyekoydeki mağazasına supracolor fondoten almak icin gittim. ancak calışanlar kesinlikle cok suratsız ve kaba. supracolor almak istediğimi daha once kullanmadığımı renk onermelerini istediğimi soyledim. NB rengini getirdi bu koyu dedim nesi koyu bende bunu kullanıyorum diye kızdı, orada suratıma surdu zaten guzel bir fondoten bende tamam o zaman dedim aldım. ancak gun ışığında kendim surduğumde baktım ki bariz olarak boynumdan koyu duruyor erkek arkadaşım bile bu sana koyu gelmiş sanırım farklı boynun ve yuzun dedi. ki koyuluk değil sırf kendi cill tonum beyaz ve pembemsiyken bu fondoten turuncu gibi geldi bana memnun kalmadım acıkcası. ama yine de ciltte butunleşmesi ve kapatıcılığı evet guzel. şimdi aynı fondotenin daha acık ve pembe alt tonunda olanını almak istiyorum 1W ve 2W tonları olabilir gibi geldi . tekrar istanbula gidemem, benim yaşadıım sehirde satılmıyor. internetten alcam, yani denemeden1w cok acık gibi geld, gozume kirec gibi de değilim 2w mantıklı ama kullanan var mı? cildime şu an bulduğum en benzer fondoten loreal c1-r1 ler.