Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 1 ay once yanlış yapılan bir kaş silme işlemi sonrasında solusyon ile kaş sildirmeye gittim...İzmir'de Karşıyaka'da loop bostanlı isimli merkezde bu işlemi yapan Ozge Hanım kaşımda bu işlemi yaparken hem cok derine hemde kaşın dışındaki deri uzerine solusyon ile calıştığı icin kaşımda 1 aydır gecmeyen bir yanık izi ile dolaşıyorum.Yaptığı işlemin oluşturduğu kızarıklığı 2 gunde gececeğini soyledi bana ve bu şekilde oyaladı.Defalarca sordum iletişime gectim bugun yarın gececek normal diyerek beni başından savdı.Bu surecte kullanmadığım yanık kremi,merhem,guneş koruyucu kalmadı.Kendisine kalsa hic birşey kullanmadan atlatacağım bu surec 1 ayı gecti ama ben hala kırmızı leke ile dolaşıyorum.Ayrıca kaşımda da silinme yok..Zaten kotu yapılan bir kaş işlemi sonrasında ustune gelen bu leke yuzunden resmen psikolojim bozuldu.Şimdi bu leke nasıl gecer ne kadar surer hic bilmiyorum.Ayrıca ne bir ozur ne de hatasını telafi etmek adına tedaviyi ustlendi...Uzerine dunya kadarda para harcadım kremlere merhemlere..Vitamin takviyeleri alıyorum yuzumun en cok gorunen yerindeki bu iz gecsin diye...Herkesi uyarıyorum bu işlemi yaptıracaksanız bile mutlaka cok guvenilir,işin ehli kişilere teslim edin kendinizi..Bunun geri donuşu yok malesef.Kendisiyle mahkemede goruşeceğiz artık bunun dışında hem guzellik merkezinin kayıtlı olduğu odaya ve nereye gerekirse oraya şikayet edicem..