Kızlar merhaba,
2017 yılında kaşıma microblading yaptırdım.Şu zaman kadar memnundum şeklinden ve kendime de yakıştırıyordum.Ancak surekli yeniletmek icin o acıyı cekmek istemiyordum birde artık doğal kaşlar moda olduğu icin sildirmek istiyordum.Daha once dudak pigmentasyonu yaptırdığım yere gittim.
İlk seans iki hafta onceydi.Oncelikle soyleyeyim gercekten acılı bir işlem.Ancak iyi tarafı 3 dk bile surmemesi hemen bitiyor.Ben işlem bittikten sonra kaşıma baktım ve 1 ton atmıştı.Sadece kaşım biraz şişti onun dışında kesinlikle ne beyazlama ne kanama oldu bende.Sadece kızıllığı biraz belli haşe geldi ama beni rahatsız etmiyor asla.Bir guzellik salonun uygulama yaptığı fotonun altına 'bu kaş kanamış ' yazdığımda normal olduğunu soylediler fakar bence normal değil cunku ben yaşamadım.Şimdi nisan sonunda annemi gotureceğim.Benden seans başına 450 aldılar.Gorumcem başka bir yere gitmiş onun kıllrı beyazlamış resmen cok pişman o yuzden iyice araştırıp gidin derim.Benim gittiğim yer istanul maslak da instagramdan ferypmu diye aratabilirsiniz.Daha once oraya dudak pigmesntasyonu yaptırmıştım cok memnun kaldım.Sahibi turkce biliyor ama hollandalı falan sanırım
Kalıcı Makyaj Uygulamaları Lazer ile kaş sildirme
Makyaj0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Makyaj
- Kalıcı Makyaj Uygulamaları Lazer ile kaş sildirme