Kalıcı Makyaj Uygulamaları Emine esen ve Egosu
Makyaj0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Makyaj
- Kalıcı Makyaj Uygulamaları Emine esen ve Egosu
-
31-10-2022, 09:56:55Merhabalar size benim durumuma duşmeyin diye kalıcı makyaj uygulaması eyeliner icin bilgi vermek istiyorım . Acıbadem nes beatfy emine esen e gittim muşteri ağırlama falan hak getire kendisinin ole bi egosu varki hanfendi cıkıp balkondan bi hoşgeldiniz dahi demedi beni ordaki sekreter kızlar aldı odaya emineye diyorımki acıyacakmı hani bi on bilgi falann versin diye bekliyorım yok kesinlikle bi acı sızı olmayacak dedi bi uyuşturucu ilac surduler başladılar ama acı mutiş var ve soyluyorum işlem sırasında normal diyor neyse yapıyor bu artık dayanamadım goz kapağım kıpkırmızı şişti ve acı icindeyim normal gececek dedi zaten fark ettim cok yapmadım dedi tamam dedim odememi yaptım tum parayı peşin alıyorlarmış odedim tabii ikinci rotuş randevusunda daha cok yaparoz dedi şki seans oluyormuş zaten şiş ve acıda akşama gecer dedi eve geldim akşam oldu herkes gozune ne oldu diyor şiş ve kırmızılık dahada arttı ve tam 3 gun acı ve şiş durdu hemde artarak arayarak bilgi verdiğimde sizin gozunuz cok hassasmış binde bir olur size denk gelmiş bu normal ve gecici sorun ypk dediler ben mikrop kaptım sandım. Dr a gideceğimi soledim gerek yok duElir dediler velhasıl 5 .gun oldu yeni şişler inmeye başladı . Ben arayıp ikinci seans yerine başka hizmet alıp odemesini ona gore ayarlayalım kalanını odeyeyim dedim kabul etmediler o zaman başka bişe yapalım dedim ister gelin ister gelmeyin başka bi hizmet ve iade soz konusu değil dediler yani ben bir muşteri olarak madur oldum resmen paramın uzerine yattılar kesinlikle tavsiye etmiyorım gitmeyin ucuz bile değil gatey iyi para alıyorlar ve egosu şişmiş lerle uğraşıyorsunuz