Ben sizlere krem serum set ne olursa kırışıklık icin bunu sormak istiyorum deneyimlemiş kişilerin onerilerini değerlendirmek isterim.
cok konu okudum ama sonuca varamadım.
Bundan yaklaşık olarak 15 yıl kadar once kendi oz ablam 25 yaşlarındaydı ve surekli kaşlarını catarak kaldırarak durduğundan iki kaş ortasında bayağı derin bir cizgi olmuştu eczanenin birinde cilt analizi vs yapıyorlardı beraber gittik ben 20 yaşında olduğumdan ilgilenmedim tabi ablama orada vich nin gece gunduz kremlerini goz kremini bide tonik mi serum mu bilmiyorum bir set onerdiler o zamanın parasıyla bayağı verdi 300 tl mi neydi cok oldu pek anımsamıyorum sadece o seti bitirdi ve iki uc yıl kadar once tekrar o kırışıklık cıktı boyle bir etkiyi yapabilecek bir şey arıyorum onu aradım sanırım burada gordum o marka el değiştirmiş ve artık işe yaramıyormuş o sebeple acaba yakın zamanlarda kullanılan ve boyle etki edebilecek urunler var mı ? Estle nin tanışma setini aldım ben iki krem goz kremi serum ufaklardı tabi bir ayı gecti neredeyse bitiyorlar ama etkisini farketmedim. Etkisini gorduğunuz kullandığınız urunler varsa bilgilerinizden yararlanmak isterim. Buyuk ihtimalle pahalı olacak bu sebeple boşa para vermek istemiyorum cunku memurum hepsini deneyecek durumum yok lutfen gercekten işe yaramış olan bişiler onerin bana cildim karma biraz gozenekli kan grubum a+ belki bunlar onemlidir etki konusunda şimdiden teşekkur ediyorum