Merhabalar arkadaşlar,
Ben Yasemin Taş Kalıcı makyaj uzmanıyım. Nişantaşında ceşitli merkezlerde calıştıktan sonra kendi salonumu acmaya karar verdim ve actım. Şuan acılışa ozel cok uygun fiyatlar ile hizmet veriyorum. Sektorde işini hakkı ile yapanlar dışında cokca mağduriyetlere sebep olanlarda var maalesef. Bu sebeple; kalıcı makyaj yaptırmayı planlayan herkese cok iyi araştırma yapmasını oneriyorum. Sadece işlemden sonra cekilerek paylaşılan gorsellere bakarak secmeyin lutfen gideceğiniz uzamanı. Şoyle ki; kalıcı makyaj işlemlerinin oturması genellikle iki seans ile mumkun olur. Buda demek oluyorki danışanlar ilk işlemden bir ay sonra illaki rotuş icin işlemi yapan uzmana gidiyor. Fakat bircok merkez rotuş oncesi resim yada video paylaşmıyor. İşlemler ilk yapıldığında gayet guzel oluyor fakat aslolan işlemden 1 ay sonra nasıl olduğu gerek Nişantaşında calıştığım merkezlerde gerekse kendi salonumda cok fazla kalıcı makyaj mağduru ile karşılaştım. O sebeple lutfen merkez araştırırken sayfaları incelerken ozellikle rotuş oncesi (ilk işlemden bir ay sonraki hali) resim yada video paylaşımları varmı ona dikkat edin. Cunku işlemin kalitesini ve guzelliğini gosteten o gorsellerdir. En guzeli aylar sonrasını paylaşabilen merkezler fakat bende işin icinde olduğumdan biliyorum o gorsellere uşaşabilmek cok kolay olmuyor. Cunku genellikle rotuşten sonra danışan başka bir işlem icin gelmezse gorsellere ulaşamıyoruz.