PİKİ ile bizi engelleyen, sonucta mutsuz eden negatif inanclarımızı kas testi ile buluyor ve bizi destekleyen inanc tohumlarını ekebiliyoruz.Yani, bilncaltımıza format atabiliyoruz.
Ardından da hedefe doğru adım atmak gerekiyor, işte burada bilinc ve irade devreye giriyor.
Nil Gun, kas aktivitesi bilimi olan Kinesiyoloji Bilimi’ni 5 bin yıllık doğu tıbbı ile birleştirerek Butunsel Kinesiyolojikısaca PİKİ kavramını ortaya cıkarmıştır.
PiKi dediğimiz Butunsel Kinesiyoloji, Batı’nın keşfi olan Kas Testi ile Doğu’nun binlerce yıllık bilgeliğinin bir sentezidir. Pi sayısı sonsuzluğu, Ki enerjiyi temsil eder. PiKi, bize zarar veren bilincaltı kayıtlarımızı silmeyi ve dengesi bozulmuş yaşam enerjisini dengelemeyi amaclar.
Kas testi olarak bilinen enerji testi, bilincaltımızla iletişim kurma yoludur. Kinesiyolojide kas testi, kendimizi kandırmamızı imkÂnsız kılar. Kaslarımızdaki enerji akışı olumlu ya da olumsuz duşuncelerimize, inanclarımıza, duygularımıza gore değişir. Kaslardan aldığımız tepkilerle bilincaltı inanclarımızla ilgili test yapabilir, sorunlarımızın kok nedenlerini bulabiliriz.
PiKi teknikleri ile bizi sabote eden bilincaltı programların neler olduğunu:
Keşfederiz
Kayıtları sileriz
Bize destek olacak şekilde değiştiririz.
PSİKOKİNESİYOLOJİ ,yani PİKİ ile enerji akışımızda tıkanma, zayıflama ya da ters akış gibi bozukluklar olduğunu anlama ve duzeltme şansımız oluyor. Bu dengeyi yeniden kurmak, daha doyumlu ve aktif yaşama imkanı sağlıyor ve bağışıklık sistemi de duzgun calışıyor. Beden kendi kendini duzeltme gucune sahip. Gunluk enerji akışını duzenlemek icin yapmamız gereken ,doğru noktalara vurma, ovma şeklinde yapılacak egzersizlerdir.
Ayrıca,enerji testi ile bilincaltında olan inancları gorebiliyoruz. Amacımız kişinin kendini sabote ettiği, engellediğinegatif kayıtlarını keşfetmesi ve onları olumluya donuşturmesi.
Bilincaltı kayıtlarımızın coğu 0-6 yaş arasında oluşuyor, amacı da bizi korumak.Orada nasıl bir kayıt varsa , hayatımızı da ona gore yonlendirmemizi sağlıyor. Eğer, bilincaltında “ben değersizim” inancı varsa, hayatımızda kendimizi değersizleştirecek şeyler yapıyoruz. İrademizle onune gecemediğimiz ve denedim ama yapamıyorum dediğimiz bize zarar veren davranışlarımızın altında buyuk ihtimalle bilincaltı inanclarımız yatıyor. PİKİ ile bizi engelleyen, sonucta mutsuz eden negatif inanclarımızı kas testi ile buluyor ve bizi destekleyen inanc tohumlarını ekebiliyoruz.Yani, bilncaltımıza format atabiliyoruz.
Ardından da hedefe doğru adım atmak gerekiyor, işte burada bilinc ve irade devreye giriyor.
[h=2]Kayseri Psikoloji uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]
Psiko kinesiyoloji (piki)
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Psiko kinesiyoloji (piki)