Merhaba kızlar 25 kasımda uzman olmayan bir arkadaşım evde uyguladı işlemi uzaylı gibiydi kaşlarımın cercevesi maalesef yukarı kalkıktı araştırdım konuştum mesajlaştım tum uzmanlarla fahiş fiyatlar sundular ve surecin uzun olacağını soylediler. Umutsuz bir şekilde bekledim duş alıyorum kızarıyor cıkmıyor kese bile attım sakın yapmayın tahriş edersiniz iz kalır
3 hafta sonra yara bolgesi iyileşinceye kadar bepantol ve madecasol krem kullandım bolgedeki boya yağı sevmiyor pigmenti kusturmak icin vazelin veya zeytin yağı surebilirsiniz ben de baktım boyle olmuyor kimseye danışmadan expigment %2 ve karı kantaron yağı surmeye başladım gunde 4 kez hafif bir acılma solma oldu renkte 1 hafta sonra %4 luk expigmente gectim ki en etkilisi oldu daha hızlı attı boyayı ve kabuk attıkca alttaki boyalı deri gitti şimdi son kez suruyorum 1 hafta surup ara verip 1.5 hafta kabuk atmasını bekliyorum ve bir suru para dokmekten kurtuldum
expigment %2 yle başlayıp cildi alıştırıp %4 e gecin ve sarı kantaronla beraber yapın surme işlemini yara ve iz kalmasını engeller
Kaş kontur microblading doğal yontemlerle nasıl kurtuldum
Makyaj0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Makyaj
- Kaş kontur microblading doğal yontemlerle nasıl kurtuldum